Genelec 7380A SAM subwoofer

5 655  / kpl

Genelec 7380A SAM tuo vankkaa tukea SAM-kaiutinperheelle. Järeä 15″ bassoelementti ja 15 hertsiin ulottuva toisto saa hymyn leviämään kasvoille.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7380A SAM

Mörkö subwoofer sisuskalujen uudelleen järjestelyyn – Genelec 7380A SAM

Genelec 7380 on viimeisin lisäys Genelecin SAM (Smart Active Monitor) –subwoofermallistoon. 7380 tarjoaa entistä suuremmat voimavarat, äänenpaineen, matalalle ulottuvan toiston ja erittäin monipuolisen bassotaajuuksien hallinnan.

SAM-kaiutinperheen jäsenenä 7380 toimii saumattomasti GLM-ohjelmiston ja muiden SAM-perheen aktiivikaiutinten kanssa. Laajojenkin järjestelmien yhteensovittaminen, kalibrointi ja hallinta on vaivatonta GLM:n ja sen sisältämän AutoCal-huonekorjauksen avulla. Bassonhallinta voidaan tehdä keskitetysti, jolloin kaikkien kanavien audiosignaali kulkee subwooferin kautta, tai hajautetusti, jolloin signaalitiet kulkevat suoraan järjestelmän jokaiseen kaiuttimeen ja subwooferiin.

7380 sisältää myös perinteiset DIP-kytkimet ja analogisten liitäntöjensä ansiosta sitä voidaan tarvittaessa käyttää myös perinteisten, analogisten aktiivikaiuttimien kanssa.

7380:ssa on 7.1 -kanavaiset analogiset anto- ja ottoliitännät ja 1/1 AES/EBU otto- ja antoliitäntä jota voidaan käyttää digitaalisen stereosignaalin toistoon tai lisävarusteena saatavan Genelec 9301 Digital Interfacen avulla täysin digitaalisen 7.1 -järjestelmän kytkemiseen.

7380 on suunniteltu vaativimpaan käyttöön musiikkituotannossa, jälkituotannossa tai elokuva- ja radio/TV –työssä ja kaikkialla muuallakin, missä tarvitaan voimakasta ja tarkkaa bassotoistoa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Alas ulottuva bassotoisto ja paljon puhdasta äänenpainetta.

  • Napakka ja erotteleva toisto.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Iso ja ruma ja siksi vaikea sovittaa normi sisustukseen?

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

16 – 100 Hz

Teho

800w

Sisääntulot

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), RJ45 ohjaussignaali

Lähdöt

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

15" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

685 x 718 x 492 mm (kork x lev x syv)

Paino

69 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta