Genelec 7380A SAM

Genelec 7380A SAM

5 690  / kpl

Uutuussubwoofer tuo vankkaa tukea SAM-kaiutinperheelle. Järeä 15″ bassoelementti ja 15 hertsiin ulottuva toisto.

Kuvaus

Genelec 7380A SAM

Mörkö.

Genelec 7380 on viimeisin lisäys Genelecin SAM (Smart Active Monitor) –subwoofermallistoon. 7380 tarjoaa entistä suuremmat voimavarat, äänenpaineen, matalalle ulottuvan toiston ja erittäin monipuolisen bassotaajuuksien hallinnan.

SAM-kaiutinperheen jäsenenä 7380 toimii saumattomasti GLM-ohjelmiston ja muiden SAM-perheen aktiivikaiutinten kanssa. Laajojenkin järjestelmien yhteensovittaminen, kalibrointi ja hallinta on vaivatonta GLM:n ja sen sisältämän AutoCal-huonekorjauksen avulla. Bassonhallinta voidaan tehdä keskitetysti, jolloin kaikkien kanavien audiosignaali kulkee subwooferin kautta, tai hajautetusti, jolloin signaalitiet kulkevat suoraan järjestelmän jokaiseen kaiuttimeen ja subwooferiin.

7380 sisältää myös perinteiset DIP-kytkimet ja analogisten liitäntöjensä ansiosta sitä voidaan tarvittaessa käyttää myös perinteisten, analogisten aktiivikaiuttimien kanssa.

7380:ssa on 7.1 -kanavaiset analogiset anto- ja ottoliitännät ja 1/1 AES/EBU otto- ja antoliitäntä jota voidaan käyttää digitaalisen stereosignaalin toistoon tai lisävarusteena saatavan Genelec 9301 Digital Interfacen avulla täysin digitaalisen 7.1 -järjestelmän kytkemiseen.

7380 on suunniteltu vaativimpaan käyttöön musiikkituotannossa, jälkituotannossa tai elokuva- ja radio/TV –työssä ja kaikkialla muuallakin, missä tarvitaan voimakasta ja tarkkaa bassotoistoa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Alas ulottuva bassotoisto ja paljon puhdasta äänenpainetta.

  • Napakka ja erotteleva toisto.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Iso ja ruma ja siksi vaikea sovittaa normi sisustukseen?

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

16 – 100 Hz

Teho

800w

Sisääntulot

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), RJ45 ohjaussignaali

Lähdöt

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

15" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

685 x 718 x 492 mm (kork x lev x syv)

Paino

69 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

 

Ideaali