Testimenestyjä

Gold Note PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin

Alk. 1 850 1 575  / kpl

Gold Note PH-10 0n huippuluokan RIAA-korjain monipuolisilla säädöillä ja kahden levysoittimen tuella. Tämä RIAA on voittanut lukuisia testimenestyksiä kansainvälisessä lehdistössä.

 

Poista

Kuvaus

Gold Note PH-10

Gold Note PH-10 on hyvin kaunisääninen ja poikkeuksellisen monipuolisesti säädettävä huippuluokan RIAA-korjain kahdelle levysoittimelle. Ja RIAA-korjain vaikuttaa todella paljon älppärikuuntelussa äänenlaatuun. Absolute Sound -julkaisun sanoin: “Jotkut levysoitinesivahvistimet pyrkivät täsmälliseen tekniseen objektiivisuuteen. PH-10 ei ole sellainen tuote, PH-10 keskittyy täysillä musiikkiin. Jos etsit paljastavaa laitetta, kannattaa katsoa muita vaihtoehtoja, mutta jos etsit nautintoa, PH-10 on sinulle. Kuten hyvä viini tai hieno auto, PH-10 tyydyttää tarpeesi sekä hetkessä että kestävinä muistoina”.

PH-10:n käyttö on monen muun Gold Note -mallin tapaan sujuvaa SKC:llä eli Single Knob Control -nupilla, jota pyörittämällä ja painamalla hoidat kaikki säädöt ja valinnat selkeän yksinkertaisesti.

Äänirasioiden sähkömekaaniset ominaisuudet vaihtelevat ja ne tarvitsevat oikean sovituksen levysoitinesivahvistimeen toimiakseen optimaalisesti. Äänirasian näkemä korjaimen sisääntuloimpedanssi on Gold Note PH-10:ssä valittavissa yhdeksästä vaihtoehdosta eli saat varmasti rasiasi kyvyistä kaiken nautinnon irti.

Äänilevyjä on tehty eri aikakausilla ja eri tuotantoyhtiöissä monella tavalla. RIAA-korjaus on vain yksi äänensävyllinen ratkaisu, myös Decca-London ja American Columbia ovat olleet käytössä. Nämä kaikki kolme EQ-esiasetusta ovat tarjolla ja lisäksi jokaisesta on diskanttikorjaukseltaan vakiosta poikkeava Enhanced-vaihtoehto. Käytettävän korjauksen lisäksi PH-10 antaa sinun valita neljästä vahvistuksen määrästä, jotta saat älppärisi soimaan sopivalla äänenvoimakkuudella suhteessa muihin ohjelmalähteisiisi.

Halutessasi voit terästää PH-10:n äänenlaatua entisestään induktiivisella PSU-10-virtalähteellä. PSU-10 mahdollistaa PH-10:n täyden kukoistuksen, jolloin saat vielä uskottavammin välittyvän musiikillisen realismin, paremman dynamiikan ja vahvemman kolmiulotteisuuden levyiltäsi.

Testimenestyjä

GoldNote PH-10 on saavuttanut lukuisia testimenestyksiä niin äänenlaatunsa kuin monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Malli on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta sen suorituskyky ja ominaisuudet edustavat edelleen luokkansa ehdotonta kärkeä. LB Tech Reviews testasi laitteen juuri elokuussa 2023 ja totesi mm seuraavasti: “GoldNote PH-10 on askel eteenpäin äänenlaadussa verrattuna esim Rega Aria malliin. Äänikuva on isompi, avoimempi ja täyteläisempi PH-10:llä..” – “verrattuna Yamaha A-S3200 phono tuloon PH-10 tarjoaa laajemman äänikuvan ja suuremman dynaamikan kontrastin, bassotoisto on myös ulottuvampi ja siinä on enemmän voimaa..” “Gold Note PH-10 on yksi äänenlaadultaan parhaista RIAA korjaimista mitä olemme testanneet. Se on myös yksi helpoimmista käytettävyydeltään ja optiona saatava ulkoinen virtalähde ja sen tuoma äänenlaadun parannus vain lisää PH-10:n viehättävyyttä ja käyttöikää ilman, että tulee tarve päivittää johonkin muuhun vaihtoehtoon.”

Karakter

Lue lisää testiraportteja “testiraportit” välilehden alta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Musiikkiin ja esitykseen hienosti ohjaava luonne, miellyttävä kuunnella.

  • Kolme eri korjauskäyrää ja jokaiselle normaali- ja enhanced-valinta.

  • MM 45dB ja MC 65dB vahvistus sekä neliasentoinen vahvistuksen hienosäätö.

  • Makea, selkeä ja hauska yhden nupin käyttöliittymä.

  • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

  • Ei halpa ratkaisu, mutta äänenlaatunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta vähintään hintansa arvoinen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Stereo RCA ja stereo XLR.

Tulot

2kpl levysoitin MM/MC-äänirasialla sekä lisävirtalähde.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta

Gold Note PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin | Ideaali.fi

“En uskonut, että ääni tulee tästä pienoisesta laitteesta. Olen kuullut yhtä hyvää ääntä yli kymppitonnin levysoitinvahvistimista, mutta ne eivät tarjoa PH-10:n monipuolisuutta”.

Lisävirtalähde kirvoitti lisää ylistyssanoja: “Voin sanoa, että äänenlaatuero lisävirtalähteen kanssa oli vielä huomattava, sen huomasi välittömästi. Leveämpi ja syvempi stereokuva, lisää voimaa bassoilla. Enemmän kaikkea lisävirtalähteen lisääminen ei vienyt mitään aiempia hyveitä pois.”

Lue testi tästä

Gold Note PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“..PH-10 kilpailee paljon hintaistaan kovemmassa luokassa, se on erinomaisen hyvä, hienosti tehty ja erittäin joustava levysoitinesivahvistin. Se on helppokäyttöinen ja kuitenkin muokattavissa kieroutuneimmankin hififriikin tarpeisiin. Jos etsit 5000 punnan RIAA-korjainta, mutta taskustasi puuttuu noin viitisen tonnia, PH-10 voi olla juuri se, mitä lääkäri määrää.”

Lue testi tästä

Gold Note PH-10 -RIAA-korjain-MM-MC-levysoitinesivahvistin | Ideaali.fi

“Gold Note PH-10 on yksi markkinoiden kyvykkäimpiä ja täydellisimpiä levysoitinvahvistimia. Se, että laite saavuttaa tämän kohtuullisessa hintaluokassa eikä tähtitieteellisen kalliina, on huomattavan hieno saavutus.”