Gold Note IS-10 stereovahvistin

2 950  / kpl

Gold Note IS-10 on tyylikäs ja laadukas kompaktivahvistin erinomaisilla striimausominaisuuksilla sekä analogisilla ja digitaalisilla tuloliitännöillä.

Poista

Kuvaus

Gold Note IS-10

Gold Note IS-10 on IS-1000-supervahvistimen pikkuveli. Striimausominaisuudet ovat yhtä hyvät, liitäntöjä on vain vähän vähemmän ja päätevahvistinosa on hieman kevyemmin toteutettu. Jos IS-1000 karkaa hinnallisesti, tuo IS-10 edullisemmin oleellisen osan sen hienoudesta nautinnoksesi. Lisäksi IS-10 sisältää erinomaisen kuulokelähdön jota IS-1000:sta ei löydy.

IS-10:kin on highend-tason stereovahvistin, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, järeä mekaaninen rakenne, monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen äänenlaatu. Puolilevyinen kotelo mahdollistaa sijoittamisen sinnekin, mihin normaalit isot laitteet eivät mahdu. Vahvistimessa on kaikki oleelliset striimausominaisuudet: Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, MQA, Airplay, Qobuz ja Deezer. Bluetooth High-Definition 5.0 tuo helpon langattoman lisäyhteyden.

Tehoa on 2 x 90 W / 8 ohm ja 2 x 140 W / 4 ohm eli todella moneen tarkoitukseen riittävästi. Mutta jos tarvitset enemmän, voit siltakytkeä IS-10:n sisäiset päätevahvistimet yhdeksi 280-wattiseksi ja kytkeä liitännöissä olevaan oikean kanavan esivahvistinantoon siltakytketyn PA-10 EVO -päätevahvistimen. Näin saat kaiuttimillesi käyttöön 2 x 280 W.

Analogisten tulojen ansiosta voit kytkeä IS-10:n myös levysoitinesivahvistimen kuten valmistajan oman PH-5:n tai PH-10:n ja saat myös parhaat palat analogiäänitteistä käyttöösi. Television ja muut digitaalisellä lähdöllä varustetut äänilähteet voit kytkeä optisella tai koaksiaalisella kaapelilla. Lisäksi laitteessa on USB tulo esim ulkoisen kovalevyn kytkemiseksi.

Gold Note IS-10 jatkaa Gold Noten perinteitä tarjoamalla erittäin musikaalisen ja lämminhenkisen otteen musiikintoistoon. Tällä vahvistimella on helppo kuunnella eri genren levyjä ilman kuunteluväsymystä vaikka kaiuttimiesi yleissointi olisikin kallellaan kirkkaaseen päin. Vahvistin ei kuitenkaan tee kompromissia pienten yksityiskohtien erottelun kanssa vaan ne toistuvat kyllä vakuuttavalla tarkkuudella. Harvinainen kombinaatio musikaalista miellyttävyyttä ja kykyä toistaa pienetkin yksityiskohdat.

Testiraportteja

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Elävä, innostava ja miellyttävä soundi

  • Monipuoliset striimaustoiminnot ja Bluetooth

  • Laadukas päätevahvistin ja mahdollisuus tehon tuplaamiseen siltakytkennällä.

  • Liitäntä myös kuulokkeille

  • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

  • Levysoitinliitäntää ei ole vakiona, saat sen esimerkiksi valmistajan PH-5 tai PH-10 -RIAA-korjaimella.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Teho

2 x 90 W RMS 8 ohm. 2 x 140 W 4 ohm.

Taajuusalue

20 – 20000Hz

Lähdöt

Kaiuttimet, kuulokkeet 6,3mm plugi, oikean kanavan esivahvistinanto (pre-out).

Tulot

Digitaaliset: 2 x optinen, 1 x koaksiaalinen RCA, 1 x USB, LAN/Wi-Fi PCM24/192 & DSD 64.
Analogiset: 2 x stereo RCA

Mitat

200 x 80 x 260 mm

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta