inakustik Reference LS-803 -kaiutinkaapeli

120 

inakustik Reference LS-803 koostuu kahdeksasta erillisestä PE-ytimen ympärille tehdystä 1,32 mm2 -johtimesta. LS-803:a voi käyttää hyvin myös tuplajohdotukseen.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Arvioitu toimitusaika 7 - 10 arkipäivää

Kuvaus

inakustik Reference LS-803

inakustik Reference LS-803 koostuu kahdeksasta 1,32 mm2 johtimesta, joista kukin on oman PE-ytimen ympärille koottu hienoista säikeistä. Kunkin johtimen ympärillä on DUO-PE II -eriste ja niiden ympärillä PE-eristesukka vähentämässä mikrovärähtelyä ja kapasitanssia. Myös kaapelin induktanssi on pieni, mikä auttaa tasapainoista toistoa samoin kuin High Speed Waveguide -teknologia. Yli 2 x 5 mm2 -kokonaispoikkipinta-ala varmistaa erinomaisen bassokontrollin ja pitää häviöt todella olemattomina.

LS-803:a voit käyttää suuripoikkipinta-alaisena kaapelina tai yhdessä kuoressa olevana 4 x 2,64 mm2 -tuplajohdotuskaapelina. LS-803 on LS-1203:n pikkuvelimalli ja pystyy High Power Management -tekniikan ansiosta johtamaan erittäin voimakkaita signaaleita ja äärimmäisen nopeita transientteja.

Hinta on metrihinta kaapelille ilman liittimiä.

Kaikkia kaiutinkaapeleita saa myös valmiina liittimillä haluamassasi pituudessa. Ota yhteyttä, jos haluat valmiit kaapelit: https://ideaali.fi/yhteydenotto/

 

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Poikkipinta-ala

8 x 1,32 mm2