Klipsch RP-404C II keskikaiutin

599  / kpl

Klipsch RP-404C II on matalalinjainen ja selkeästi artikuloiva keskikaiutin, joka istuu hienosti muiden Reference Premium -mallisarjan kaiuttimien seuraan.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-404C II

Klipsch RP-404C II – matalalinjainen vaihtoehto, selkeä dialogi

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää epätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-kotelorakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-404C II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas, antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen. Korkista valmistetut tassut korvaavat kumiset jalustan tai pöytätason suojaamiseksi.

Ominaisuudet

Taajuusvaste: 87 – 25 000 Hz +/- 3dB
Herkkyys: 94 dB @ 2,83 V / 1 m
Tehonkesto: 125 W / 500 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 650 Hz / 1900 Hz
Elementit: 1 x 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 4 x 4″ Cerametallic-woofer
Liitännät: Dual Aluminum Binding
Mitat(KxLxS): 145 x 682 x 164 mm
Paino: 9,25 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Selkeä dialogi.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Sopii erinomaisesti muiden Reference Premiere -kaiuttimien seuraan.

  • Vaatii melko paljon tilaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi