MK Sound V12+ subwoofer

1 950  / kpl

MK Sound V12+ on referenssitason subwoofer olohuonekokoisena. Ehdottoman loistava äänenlaatu, 18Hz ulottuvuus ja lahkeiden lisäksi selkäydinkin lepattamaan.

Poista

Kuvaus

MK Sound V12+

Referenssisubwoofer olohuoneystävällisessä koossa – MK Sound V12+

M&K Soundin uuden V+ -sarjan keskimmäinen THX Certified Select -hyväksytty V12+ subwoofer tarjoaa 20 hertsiin ulottuvan, napakan, dynaamisen ja erinomaisesti kontrollissa pysyvän bassotoiston. Parannuksina V12:stä V12+:ssa ovat ulottuvuus 20 -> 18 Hz (-6dB) ja lisäteho 300 -> 400 W (RMS) / 800W (hetkellinen).

V12+ -subwooferilla täydennät monenlaisten kaiuttimien bassotoistoa niin stereolaitteistossa kuin kotiteatterissakin. Monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat subwooferin akustisen sovittamisen pääkaiuttimien valmistajasta riippumatta. V12+ ja V15+ -subwooferien appi-ohjaus mahdollistaa subwooferin säätöjen tekemisen kuuntelupaikalta. Normaalien äänenvoimakkuuden, vaiheen ja jakotaajuuden lisäksi appi mahdollistaa subwooferin taajuusvasteen ekvalisoinnin. Vaihtoehtoina ovat neljä käyttäjän säädettävissä olevaa täysparametristä korjainta ja automaattinen huonekorjaus, jossa tehdään akustiset mittaukset kuuntelupaikalla ja kuuntelupaikan ympärillä ja oikaistaan mittausten perusteella huoneen aiheuttamia vääristymiä bassotoistossa.

V12+ on ehtinyt saada ylistystä myös lehdistöltä. Heimkino totesi subwooferista: “Suoriuduttuaan erinomaisesti laboratoriomittauksista, V12+:n piti pärjätä testiteatterissamme. Odotukset olivat korkealla ja subwoofer täytti ne. Bassotoiston pitää ylettyä tuntoaistimuksiin asti, mutta myös olla puhdas, sävykäs, transienttitoistoltaan signaalille uskollinen ja dynaaminen – ja juuri näissä asioissa MK Sound V12+ osoitti vahvuutensa.” AudioVideo.fi tiivisti testinsä: “Napakan mehevästi alas toistava subwoofer, joka ei ole hankalan iso. Appiohjaus mahdollistaa helpot ja tarkat säädöt. Ottaen huomioon äänenlaadun ja ominaisuudet, sen hintalaatusuhde on silti tosi hyvä.”

Heimkinon testin pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

Ja AudioVideo.fi:n testin pääset lukemaan klikkaamalla tästä.

MK Sound V12+:n voit ostaa joko satiinivalkoisena tai mattamustana. Kotelon reunat on pyöristetty, kotelon muoto taaksepäin kapenevana entistäkin sisustusystävällisempi ja subwooferin etukankaan väri on aina sama kuin itse subwooferin.

V+ -sarjan subwoofereiden tekniset ratkaisut on johdettu valmistajan X-lippulaivamalliston subwoofereista. Näin kalliimman kaiutinsarjan kehitystyössä saavutettua tietotaitoa on saatu hyötykäyttöön myös edullisen V-sarjan tuotannossa ja toteutuksessa.

Kaikki V+ -sarjan subwooferit on rakennettu suljettuihin koteloihin joiden etuina korkealaatuisia bassoelementtejä käytettäessä on erinomainen transienttitoisto (nopea ja napakasti iskevä bassotoisto) ja alhainen särö. Suljettu kotelo tuo mukanaan myös tiettyjä etuja kaiuttimen sijoitettavuuden kannalta.

Tuskin yksikään valmistaja voi väittää omaavansa yhtä pitkän kokemuksen aktiivisten subwooferien ja sateliittijärjestelmien valmistuksesta kuin MK Sound. Valmistajan uusin V+ -sarja on jälleen osoitus MK Soundin jatkuvasta panostuksesta tuotteiden suorituskyvyn ja paremman äänentoiston tavoittelussa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomaisen napakka, sävyrikas ja dynaaminen toisto.

  • Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät subwooferin sovittamisen pääkaiuttimien toistoon helpommaksi.

  • Appiohjaus tarjoaa myös automaatti-eq:n ja käsisäätöiset täysparametriset eq:t.

  • Entistä kompaktimpi koko helpottaa sijoittamista.

  • Ei kaiutintasoisia tuloja / lähtöjä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

18 – 200 Hz

Teho

400 W RMS, 800 W hetkellinen

Sisääntulot

1 x Stereo RCA / LFE

Lähdöt

1 x Stereo RCA / LFE

Elementit

1 x 12"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

395 x 395 x 395 mm (kork x lev x syv)

Paino

21,2 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

3 vuotta

MK Sound V12+ subwoofer | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.