Monitor Audio IA40-3 päätevahvistin

530 

Monitor Audio IA40-3 on 3 x 40W tai 2 x 60W vahvistin passiiviselle soundbarille, normaaleille jalustakaiuttimille, kattokaiuttimille… Liitäntä erilliselle subwooferille varmistaa soundin auktoriteetin.

Saatavuus: Tilattavissa.  | Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio IA40-3

Television paras ystävä – Monitor Audio IA40-3

Hyvin pienikokoinen Monitor Audio IA40-3 on erittäin monipuolinen kolmekanavainen vahvistin, jossa on digitaalitulo, analogitulo ja Bluetooth. IA40-3 on suunniteltu helposti asennettavaksi ja se on sujuvaa sijoittaa monenlaisiin paikkoihin: seinälle, huonekalun takapintaan, jalustaan tai television taakse.

Pieniin tiloihin nappivalintana IA40-3 sopii hyvin esimerkiksi kattokaiuttimien, keittiön äänentoiston, työhuoneen tai makuuhuoneen vahvistimeksi. Se soi myös hyvin kauniisti normaalien jalustakaiuttimien seurassa missä vain tilassa.

Jos IA40-3:a käytetään television kanssa, vahvistin voidaan asentaa ruudun taakse ohjaamaan Monitor Audion passiivista soundbar-kaiutinta. IA40-3:n asennuskiinnike on taivutettavissa niin, että saat asennuksen tehtyä mahdollisimman helposti.

3 x 40 wattia tai 2 x 60 wattia tehoa riittää hyvin tuottamaan erilliskaiuttimista tai soundbarista uskottavan ja elävän soundin. Vahvistimessa on myös antoliitäntä erilliselle subwooferille eli saat varmasti juuri niin paljon auktoriteettia soundiin kuin haluat. Basson, keskialueen ja diskantin korostussäädöt mahdollistavat myös äänensävyn hienosäädön käytettävien kaiuttimien, kaiuttimien sijoituksen ja oman makusi mukaan.

Mistä vain ohjelmalähteestä haluatkin ääntä, IA40-3:ssa on sopivat liitännät. Optinen ja analoginen tulo sekä AptX- ja SBC-kodekkeja tukeva Bluetooth 4.1, joka varmistaa helpon ja nopean liitettävyyden puhelimiin ja tabletteihin. IA40-3 on suunniteltu piilotettavaksi huomaamattomaksi, mutta laadukkaaksi osaksi äänentoistoasi. Vahvistimen jäähdytysrivat auttavat pienikokoista IA40-3:a hoitamaan tehtävänsä coolisti ahtaimmissakin sijoituksissa ja kovimmassakin menossa.

Monitor Audio IA40-3 on suunniteltu moderniin tarpeisiin. Se on monipuolinen, laadukas ja huomaamaton tapa järjestää hyvää ääntä musiikille ja TV-käyttöön.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen äänenlaatu ja luotettavuus.

  • Hyvin pienikokoinen vahvistin mahtuu huomaamattomasti ahtaaseenkin paikkaan.

  • Erinomainen hyötysuhde – vahvistin ei hukkaa tehoja lämmön tuottoon.

  • Liitäntä erilliselle subwooferille varmistaa, että bassonälkäkin tyydytetään.

  • Ei tyydytä “rauta rauhoittaa” -harrastajia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Teho

3 x 40W tai 2 x 60W

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Sisääntulot

Optinen digitaalitulo, 3,5mm stereo-analogitulo ja Bluetooth 4.1 (AptX ja SBC)

Lähdöt

RCA-subwooferanto, 3x kaiutinanto

Mitat

32 x 180 x 111 mm

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Tuote-esittely

Quick Start ohje