MK Sound X12 subwoofer

/ kpl

Järeä 2 x 12″ subwoofer. 20Hz ulottuvuus, referenssitason äänenlaatu ja “vuoden paras subwoofer” -valinta (Home Theater & Hifi).

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

MK Sound X12

Referenssiluokan napakasti potkivaa bassoa.

MK Soundin X-sarjan suurin subwoofer on varustettu kahdella 12” pitkäiskuisella MK Sound bassoelementillä. X-sarjan X12 subwoofer tarjoaa napakan, dynaamisen ja erinomaisesti kontrollissa pysyvän bassotoiston joka ulottuu aina 20Hz:iin asti. Tällä subwooferilla täydennät monenlaisten kaiuttimien bassotoistoa niin stereo- kuin kotiteatterikäytössä. Monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat subwooferin akustisen sovittamisen pääkaiuttimien mallista ja valmistajasta riippumatta. Kohtuullinen koko helpottaa subwooferin sijoittamista sekä visuaalisesti että akustisesti hyvälle paikalle.

X-sarjan subwooferit hyödyntävät niin kutsuttua push-pull elementtisijoittelua. Tämän tekniikan etuna on parantunut transienttitoisto, suurempi maksimiäänenpaine, kasvanut dynamiikantoistokyky ja pienempi särö. X12:n elementtien yhteinen pinta-ala vastaa yhtä 18” elementtiä.

Tuskin yksikään valmistaja voi väittää omaavansa yhtä pitkän kokemuksen aktiivisten subwooferien ja sateliittijärjestelmien valmistuksesta kuin MK Sound. Valmistajan uusin X-sarja on jälleen osoitus MK Soundin jatkuvasta panostuksesta tuotteiden suorituskyvyn ja paremman äänentoiston tavoittelussa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomaisen napakka, sävyrikas ja dynaaminen toisto.

  • Monipuoliset säätömahdollisuudet tekevät subwooferin sovittamisen pääkaiuttimien toistoon helpommaksi.

  • Hollywoodin elokuvastudioiden yleisesti käyttämä – hyvä lähtökohta autenttiseen elokuvaäänentoistoon.

  • Ei valkoista vaihtoehtoa.

  • Ei sisäistä ekvalisaattoria tai huonekorjainta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

20 – 150 Hz

Teho

400w RMS

Sisääntulot

1 x Stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x Stereo XLR, 1 x LFE XLR

Lähdöt

1 x Stereo RCA, 1 x Stereo XLR

Elementit

2 x 12"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

656 x 440 x 453 mm (kork x lev x syv)

Paino

36 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

MK Sound X12 subwoofer | Ideaali.fi

Secrets of Home Theater and High Fidelity - USA

“Yksi parhaista ellei paras subwoofer jota olen koskaan kuullut.”

“Näiden subwooferien toistovaste on erinomainen, toisto ulottuu pitkälti alle 20 hertsiin säröarvojen pysyessä samalla hyvin alhaisina.”

“Nämä subwooferit ovat toistoltaan uskomattoman nopeita ja tarkkoja jonka lisäksi ne kykenevät tuottamaan paineaaltoja jotka kykenevät käynnistämään pysähtyneen sydämen.”

“En ole koskaan ennen kuullut subwooferia, joka olisi muuttanut kokemuksen elokuvien katsomisesta elokuvien tapahtumissa mukana oloksi. MK Sound -subwooferit saavat korkeimman suositukseni, aion ostaa yhden testikappaleista itselleni.”

Lue testi

MK Sound X12 subwoofer | Ideaali.fi

Home Theater Review - USA

“Kun soitin Imagine Dragons yhtyeen kappaleen ’Radioactive’ toistui kappale auktoriteetilla jonka kaltaista en ole aikaisemmin kuullut, sointi oli iskevämpi, täysivaltaisempi ja voimakkaampi. Sama päti myös toimintaelokuviin kuten Casino Royale ja Dark Knight Rises.”

“X12 tarjoaa kokemuksen ’fyysisestä’ ilmiöstä jossa erinomainen bassotoisto myös tuntuu kehossa. Huomasin myös kuuntelevani Blu-Ray konserttitaltiointeja yhden toisensa perään, aivan kuin olisin kuullut ne ensimmäistä kertaa. X12 toisti niin pienet nyanssit kuin auktoriteettia vaativat dynaamiset vaihtelut. Sointi ei koskaan muuttunut ympäripyöreäksi tai epämääräiseksi…”

“Mikäli etsit subwooferia tässä laatuluokassa, tulisi sinun kuunnella MK Sound X12”

Lue testi

MK Sound X12 subwoofer | Ideaali.fi

Widescreen Review - USA

“X12 on vakuuttava subwoofer, joka tarjoaa pakottoman ja tiukan bassotoiston joka ulottuu alas alle 20 hertsin taajuuksiin tarjoten samalla erinomaisen transienttitoiston, tarkkuuden ja auktoriteetin.”

“Elokuvien äänitehosteet toistuivat häkellyttävällä iskevyydellä ja napakkuudella..”

“Mk Sound X12 ei ole halpa subwooferi, mutta sen huippuluokan suorituskyky oikeuttaa helposti pyyntihinnan.”

MK Sound X12 subwoofer | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.