Vain 50mm syvä.

Monitor Audio WSS130 uppokaiutin

350  / kpl

Monitor Audio WSS130 on vain 50 mm upotussyvyydellä varustettu uppokaiutin seinäasennuksiin. Tämä kaiutin mahtuu normi kertopuutolpalla toteutettujen väliseinien sisään.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio WSS130

Vain 50 mm upotussyvyydellä varustettu ultrakompakti seinäuppokaiutin.

Valtaosa suomalaisista kevyistä väliseinärakenteista pohjautuu 39 x 66 mm kertopuutolpan ja molemminpuolisten kipsilevyjen varaan toteutettuihin rakenteisiin. Suurin osa markkinoilla olevista uppokaiuttimista ei mahdu tämän kaltaisiin seinärakenteisiin ilman jonkinasteisia muutostöitä. Monitor Audio WSS130 mallin vain 50mm upotussyvyys mahdollistaa mallin asentamisen kyseisen kaltaisiin seinärakenteisiin ilman muutoksia seinärakenteen syvyyteen.

Pienen kokonsa johdosta WSS130 ei kykene toistamaan matalimpia bassotaajuuksia, tästä syystä suosittelemme kaiuttimen kanssa käytettäväksi erillistä subwooferia tilanteissa joissa järjestelmältä odotetaan ulottuvaa ja voimakasta bassotoistoa.

WSS130 on huomaamaton ja siisti tapa toteuttaa korkealaatuinen äänentoisto esim. taulutelevision kumppaniksi.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rasittamaton ja yleispätevä sointisävy toimii monenlaisella materiaalilla.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Soveltuu käytettäväksi C100, C200 ja C300 mallisarjojen kanssa.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin voimakasta ja pohjamutiin ulottuvaa bassotoistoa kaipaavan kannattaa harkita erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

75 – 30 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-100w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 3 x 3" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

346mm x 101mm (kork x lev)

Asennussyvyys

50 mm

Mitat

385mm x 140mm (kork x lev)

Paino

1.4 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.