NAD C328 vahvistin

699 

NAD C328 on aito Classic-vahvistin: helppokäyttöinen, hyvä-ääninen ja tehokas. Levysoitinliitäntä ja Hybrid Digital -vahvistinteknologia.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 63,85  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 766,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

NAD C328

NAD C338 Hybrid Digital DAC vahvistin – kohtuuhintainen stereolaitteiston laatuydin

NAD C328 antaa hyvän saundin haluamallesi musiikillesi sekä istuu uskomattoman joustavasti mihin tahansa stereojärjestelmään. Liitä vaikka levysoitin phono -sisääntuloon ja koe vinyylikokoelmasi sointi uudella, koko musiikkihuoneesi täyttävällä tavalla, jonka NAD Hybrid Digital -vahvistimen teknologia tarjoaa. Langaton Bluetooth-yhteys tekee musiikin striimaamisesta puhelimeltasi tai tabletiltasi helppoa.

KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET:
– 2 x 50 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla
– Bluetooth ADP4
– MM Phono -sisääntulo levysoittimelle
– Koaksiaaliset ja optiset SPDIF-sisääntulot (2 kpl molempia)
– Subwoofer-lähtö
– Kuulokevahvistin
– Bass Eq
– IR langaton kaukosäädin

Oikea suunta
NAD perusajatus on aina Musiikki Ensin, kun audio- ja vahvistinlaitteita suunnitellaan. NAD huippuvahvistimet on varustettu kaikkein edistyneimmillä komponenteilla, joihin tämänkin C328-vahvistimen rakenne perustuu. NAD on kehittänyt tarkan ja stabiilin low-noise kytkennän, jolla tuotetaan uskomaton, lähes nolla-säröinen ääni, joka istuu myös kaikkein vaikeimmille kaiutintyypeille mahdollistaen musiikin pienimpien yksityiskohtien erottamisen.

Hybrid Digital™ vahvistin teknologia
Etsittäessä korkean suorituskyvyn omaavaa D-luokan päätevahvistinta, päätyi NAD innovatiiviseen Hybrid Digital -vahvistintekniikkaan, joka käyttää vaihtelevaa modulaatiotaajuutta luodakseen musiikille hyvin elämänläheisen äänen samalla kun häiriöitä on vähennetty kaikissa kuuntelutilanteissa. Näinollen huippuunsa viritetty suunnittelutyö antaa ilmiömäisen suorituskyvyn C328 vahvistimelle niin mitattuna kuin käytännössäkin.

Tehokas D-luokan vahvistin
NAD on uupumatta kehittänyt D-luokan vahvistimia saadakseen niistä suorituskykyisiä, energiataloudellisia – “eikä vain pelkkää lämpöenergiaa tuottavia” – , sekä tietenkin miellyttävää ääntä. Käyttämällä kehittyneitä mittausmenetelmiä ja dataa, NAD suunnitteli huipputehokkaan pääteasteen C328 vahvistimeen. NAD käyttää räätälöityä Hypex® UCD -päätevahvistinta, joka mahdollistaa 160 watin jatkuvan sekä 300 watin hetkellisen tehon, täyttääkseen myös kaikkein dynaamisimman musiikin vaatimustason. Tämä uusi tekniikka on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden tuottaen johdonmukaisesti häiriöttömän suorituskyvyn pääteasteelle sekä lähes täydellisen jännitesäätelyn.

Sisäänrakennettu Phono -vahvistin vinyylisoittimelle
Liitä levysoittimesi C328 sisäänrakennetun phono esivahvistinliitäntään, jolla saat täydellisen kuuntelunautinnon vinyylikokoelmallesi. MM (Moving Magnet) phono- vahvistimen ja edistyksellisen häiriöttömän teknologian avulla C328 tuo esiin äänilevyjen todellisen pehmeän soundin. RIAA -korjain purkaa äänen täsmällisesti ja tarkasti säilyttäen äänitteen tasapainon ja luonnonmukaisen matalaäänitoiston.

Yhdistettävyyden helppoutta
Runsaiden liitäntöjen avulla, kuten erillinen kuulokevahvistin johon voidaan liittää matalaimpedanssiset studiotason kuulokkeet, varmistetaan että NAD C328 on valmiina mihin tahansa musiikin kuunteluun. Vahvistimen linjatasoisiin sisääntuloihin voit kytkeä eri analogisia musiikin lähteitä. Ne säilyttävät äänitteiden alkuperäisen sisällön ihanteellisesti tarjoten ideaalin tuloimpedanssin todella pienikohinaisen buffer vahvistimen avulla. Digitaalisille ohjelmalähteille on varattu kaksi optista (toslink) ja kaksi koaksiaalista (RCA) digitaalista tuloliitäntää. Subwoofer voidaan myös kytkeä helposti erillisen sub out rca liitännän avulla.

Lisäksi Bluetoothin erinomaisen joustavuuden ansiosta mahdollisuutesi musiikin striimaamiseen ovat todellakin lähes rajattomat.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Selkeä ja sopivan monipuolinen moderni stereovahvistin.

  • Ulkoasu on sopivasti modernisoitua klassista NADia.

  • Striimauspalveluiden käyttö vaatii erillisen verkkotoistimen tai Bluetooth-yhteyden yli striimaamisen.

  • 4,85 kg ei tyydytä raskaan hifin harrastajia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

NAD

Teho

2 x 50 W RMS 4/8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Naparuuvit kaiuttimille, linjalähtö subwooferille, kuulokkeet

Sisääntulot

WiFi x2, Bluetooth, 2x optinen ja 2x koaksiaalinen digitaalinen, 2x RCA analoginen linjatasoinen, phono

Mitat

435 x 70 x 285 mm

Paino

4,85 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta