NAD C338 vahvistin Chromecastilla

799 

NAD C338 Classic vahvistin on älykäs, monipuolinen, suorituskykyinen ja tehokas.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

NAD C338

NAD C338 Hybrid Digital DAC vahvistin – kohtuuhintainen stereolaitteiston laatuydin

NAD C338 antaa hyvän saundin haluamallesi musiikillesi sekä istuu uskomattoman joustavasti mihin tahansa stereojärjestelmään. Vahvistimella voit striimata ja jakaa musiikkia suoraan älypuhelimestasi tai mistä tahansa sovellutuksesta ja näin nauttia mielimusiikistasi langattomasti. Tämän voit tehdä esimerkiksi Spotify Connectin, Bluetooth-vastaanottimen tai Google Chromecastin avulla (NAD C338 on ensimmäinen hifivahvistin, jossa Chromecast-ominaisuus on sisäänrakennettuna).

Liitä vaikka levysoitin phono -sisääntuloon ja koe vinyylikokoelmasi sointi uudella, koko musiikkihuoneesi täyttävällä tavalla, jonka NAD Hybrid Digital -vahvistimen teknologia tarjoaa. Äänenvoimakkuus, musiikkilähteenvalinta sekä eri asetukset ovat kaikki hallittavissa käyttäen älykästä NAD langatonta app-sovellusta, iOs- sekä Android-käyttöjärjestelmille.

KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET:
– 2 x 50 W jatkuvaa tehoa 4 tai 8 ohmilla
– Wi-Fi’n avulla striimaus musiikkipalveluista, Internet radioista sekä musiikin striimaus sisäverkossa (UPnP) olevista laitteista
– Bluetooth ADP4
– MM Phono -sisääntulo levysoittimelle
– Koaksiaaliset ja optiset SPDIF-sisääntulot (2 kpl molempia)
– Subwoofer-lähtö
– Kuulokevahvistin
– Bass Eq
– IR langaton kaukosäädin
– Mobile Control -sovellus ladattavissa (NAD Remote App) tabletille ja älypuhelimelle

Oikea suunta
NAD perusajatus on aina Musiikki Ensin, kun audio- ja vahvistinlaitteita suunnitellaan. NAD huippuvahvistimet on varustettu kaikkein edistyneimmillä komponenteilla, joihin tämänkin C338-vahvistimen rakenne perustuu. NAD on kehittänyt tarkan ja stabiilin low-noise kytkennän, jolla tuotetaan uskomaton, lähes nolla-säröinen ääni, joka istuu myös kaikkein vaikeimmille kaiutintyypeille mahdollistaen musiikin pienimpien yksityiskohtien erottamisen.

Hybrid Digital™ vahvistin teknologia
Etsittäessä korkean suorituskyvyn omaavaa D-luokan päätevahvistinta, päätyi NAD innovatiiviseen Hybrid Digital -vahvistintekniikkaan, joka käyttää vaihtelevaa modulaatiotaajuutta luodakseen musiikille hyvin elämänläheisen äänen samalla kun häiriöitä on vähennetty kaikissa kuuntelutilanteissa. Näinollen huippuunsa viritetty suunnittelutyö antaa ilmiömäisen suorituskyvyn C338 vahvistimelle niin mitattuna kuin käytännössäkin.

Tehokas D-luokan vahvistin
NAD on uupumatta kehittänyt D-luokan vahvistimia saadakseen niistä suorituskykyisiä, energiataloudellisia – “eikä vain pelkkää lämpöenergiaa tuottavia” – , sekä tietenkin miellyttävää ääntä. Käyttämällä kehittyneitä mittausmenetelmiä ja dataa, NAD suunnitteli huipputehokkaan pääteasteen C338 vahvistimeen. NAD käyttää räätälöityä Hypex® UCD -päätevahvistinta, joka mahdollistaa 160 watin jatkuvan sekä 300 watin hetkellisen tehon, täyttääkseen myös kaikkein dynaamisimman musiikin vaatimustason. Tämä uusi tekniikka on erittäin lineaarinen huomattavasti yli kaistanleveyden tuottaen johdonmukaisesti häiriöttömän suorituskyvyn pääteasteelle sekä lähes täydellisen jännitesäätelyn.

Aina valmiina striimaukseen!
C338:n sisäänrakennettu Chromecast mahdollistaa musiikin, nettiradioiden, podcastin ja soittolistojen vastaanottamisen joko puhelimesi, tablettisi tai kannettavasi suosikki sovellutuksilta. Spotify Connect tarjoaa miljoonien musiikkikappaleiden valikoiman, mistä voit striimata mieleisesi suoraan C338 vahvistimeesi käyttäen Spotify® sovellutusta, taaten rikkaan ja samalla langattoman musiikkinautinnon. Lisäksi Bluetoothin erinomaisen joustavuuden ansiosta mahdollisuutesi musiikin striimaamiseen ovat todellakin lähes rajattomat.

Sisäänrakennettu Phono -vahvistin vinyylisoittimelle
Liitä levysoittimesi C338 sisäänrakennetun phono esivahvistinliitäntään, jolla saat täydellisen kuuntelunautinnon vinyylikokoelmallesi. MM (Moving Magnet) phono- vahvistimen ja edistyksellisen häiriöttömän teknologian avulla C388 tuo esiin äänilevyjen todellisen pehmeän soundin. RIAA -korjain purkaa äänen täsmällisesti ja tarkasti säilyttäen äänitteen tasapainon ja luonnonmukaisen matalaäänitoiston.

Yhdistettävyyden helppoutta
Runsaiden liitäntöjen avulla, kuten erillinen kuulokevahvistin johon voidaan liittää matalaimpedanssiset studiotason kuulokkeet, varmistetaan että NAD C338 on valmiina mihin tahansa musiikin kuunteluun. Vahvistimen linjatasoisiin sisääntuloihin voit kytkeä eri analogisia musiikin lähteitä. Ne säilyttävät äänitteiden alkuperäisen sisällön ihanteellisesti tarjoten ideaalin tuloimpedanssin todella pienikohinaisen buffer vahvistimen avulla. Digitaalisille ohjelmalähteille on varattu kaksi optista (toslink) ja kaksi koaksiaalista (RCA) digitaalista tuloliitäntää. Subwoofer voidaan myös kytkeä helposti erillisen sub out rca liitännän avulla.

Langaton NAD
NAD Remote langaton ohjaus muuttaa tablettisi tai älypuhelimesi tehokkaaksi kaukosäätimeksi, millä C338 vahvistinta voidaan käyttää, perinteisen mukanatulevan kaukosäätimen lisäksi. Äänenvoimakkuutta, laitteiden asetuksia ja sisääntulon valintoja voidaan hallinnoidaan yksinkertaisilla komennoilla käyttäen sovellutusta, joka on vapaasti ladattavissa Apple App Store tai Google Play Store -palveluista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Selkeä ja sopivan monipuolinen moderni stereovahvistin.

  • Ulkoasu on sopivasti modernisoitua klassista NADia.

  • Ei mahdollisuutta NAD MDC -striimausmoduulille (Chromecast toki kiertää tätä “ongelmaa” paljon).

  • 4,85 kg ei tyydytä raskaan hifin harrastajia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

NAD

Teho

2 x 50 W RMS 4/8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Naparuuvit kaiuttimille, linjalähtö subwooferille, kuulokkeet

Sisääntulot

WiFi x2, Bluetooth, 2x optinen ja 2x koaksiaalinen digitaalinen, 2x RCA analoginen linjatasoinen, phono

Mitat

435 x 70 x 285 mm

Paino

4,85 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta