Piega ACE 30 Wireless aktiivikaiuttimet

2 099  / pari

Piega Ace 50 Wireless tarjoaa erinomaisen tyylikkään äänentoistovaihtoehdon loistavalla soundilla ja modernilla liitettävyydellä, kaapeleilla tai ilman.

Poista

Kuvaus

Piega ACE 30 Wireless

Todella hämmentävä pienokainen – Piega ACE 30 Wireless

Piega ACE 30 Wireless ei ole tavanomainen pieni kaiutin. Ei äänenlaadultaan, ominaisuuksiltaan eikä liitettävyydeltäänkään. Kaiuttimen tärkein ominaisuus on äänenlaatu joten aloitetaan siitä.

Uskomattoman uskottavat

Hyvin solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Etulevy on vain 14 x 22 -senttinen ja syvyyttä on 16 senttiä, Ace 30 mahtuu käytännössä mihin vain tilaan. Koko kaiuttimen korkuisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Bassoa ja keskialuetta varten on yksi 120mm MDS-elementti. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus. Kompaktista koostaan huolimatta basso on huomattavan järeä ja pystyy liikuttamaan paljon ilmaa.  Ace 30 Wireless toistaakin 35 hertsiin saakka eli alemmas kuin moni edullinen subwoofer. Kaiuttimien takana on kytkin, joilla valitaan ovatko ne etäällä seinästä vai seinän vieressä. Tämä pitää äänensävyn mehevänä sijoituksesta riippumatta, mutta ei liian paksuksi ja raskaaksi käyvänä.

Kiitos akustisen perusrakenteen, hyvin riittävän 100 watin vahvistintehon, täsmällisen DSP-ytimen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, kaiutinpari soi avaran ilmavasti, miellyttävän rasittamattomasti, sopivan elävästi ja innostavasti sekä hämmentävän uskottavasti. Nämä eivät ole hyvän kuuloiset ottaen huomioon pienen koon vaan vain hyvän kuuloiset. Piste.

Langattomasti langat käsissä

Wireless-nimensä mukaisesti kaiuttimet tukevat laajasti langattomuutta. Striimauspalvelujen hyödyntäminen on itsestäänselvyys ja Ace Wireless -mallien tuki sisältää: Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon Ready. Bluetooth tekee helpoksi kenen vain saada musiikki soimaan.

Oleellinen ero tyypillisiin striimaaviin aktiivikaiuttimiin tulee siinä, että Piega tukee myös WiSA-standardia, millä voidaan tehdä langaton monikanavainen kotiteatterijärjestelmä. Esimerkiksi sopiva LG:n televisio ja 5.1-kaiutinjärjestelmä ilman yhtään signaalijohtoa vietävänä pitkin huonetta!

HDMI eARC helpottaa television kytkemistä, jos ruutusi ei tue WiSA-langattomuutta. Lisäksi on analogitulo, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo

Helpon hillityt sävyt

Rasittamattoman äänenlaadun lisäksi Ace Wireless -sarja on helppo myös silmille. Hiekkapuhalletun kotelon värivaihtoehdot ovat hopea, anodisoitu musta ja maalattu valkoinen.

Piega Ace 30 Wireless tarjoaa erinomaisen tyylikkään äänentoistovaihtoehdon loistavalla soundilla ja modernilla liitettävyydellä, kaapeleilla tai ilman. Ja hyvin minimalistisessa koossa. Halusit sitten nauttia musiikista tai tuoreimmista elokuvista, Ace Wireless -mallistolla teet poikkeuksellisen hienon kokonaisuuden niin silmillesi kuin korvillesikin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Striimauspalvelut, HDMI eARC ja WiSA normaaliliitäntöjen lisäksi.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 25 000 Hz

Teho

100W per kaiutin

Sisääntulot

Analoginen RCA, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, langaton WiSA, Ethernet

Elementit

AMT-diskantti, 120mm MDS bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

220 × 140 × 160

Paino

3,4 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)