Piega Ace 50 lattiakaiutin

2 280  / pari

Piega Ace 50 on erittäin sirolinjainen ja aidon avarasti sekä bassoiltaan uskottavan täyteläisesti soiva sveitsiläiskaunotar.

Poista

Kuvaus

Piega Ace 50

Uskottava ja sirolinjainen – Piega Ace 50

Älä anna siron ulkomuodon hämätä, Piega ACE 50 kuulostaa huomattavan uskottavalta! Uusi bassoelementti pystyy säteilemään melkein kaksinkertaisen määrän akustista energiaa verrattuna edeltäjäänsä.

Hyvin solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Koko kaiuttimen korkuisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Keskialuetta varten on yksi 120mm MDS-elementti ja bassoille kaksi 120mm MDS-elementtiä. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus, kompaktista koostaan huolimatta bassoelementit ovat huomattavan järeitä ja pystyvät liikuttamaan paljon ilmaa. Hyvin sorjasta olemuksesta huolimatta bassopinta-alaa kaiutinparin yhteensä neljällä 120-millisellä elementillä on yhtä paljon kuin 8-tuumaisessa subwoofer-elementissä. Ace 50 toistaakin refleksikotelostaan mehevän täyteläisesti 45 hertsiin saakka.

Kiitos akustisen perusrakenteen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, kaiutinpari soi avaran ilmavasti, miellyttävän rasittamattomasti, sopivan elävästi ja innostavasti sekä uskomattoman uskottavasti. Nämä eivät ole hyvän kuuloiset ottaen huomioon sirolinjaisuuden vaan vain todella hyvän kuuloiset. Piste.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • Todella epäkaiutinmaisen elävä stereokuva.

  • 45 Hz asti ulottuva mehevä bassotoisto.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

45 – 40 000 Hz

Tehosuositus

20 – 150 W

Elementit

1x AMT -nauhadiskantti, 1x 120 mm MDS keskiäänielementti, 2x 120 mm MDS bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1040 x 140 x 160 mm

Paino

12 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta