Audiovector R3 Arrete lattiakaiutin

Alk. 9 990  / pari

Audiovector R3 Arrete on lippulaiva lattiakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Poista

Kuvaus

Audiovector R3 Arrete

Skandinaavista kaiutinosaamista – Audiovector R3 Arrete

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelonsisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R -sarjan kaiuttimien takaa löytyy Audiovectorin omaa suunnittelua oleva SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

R3 Arreté-mallissa käytetään Audiovectorin itse suunnittelemaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia, täysin uusia ovat myös Audiovectorin omat bassoelementit : kaksikerroskartiorakenteisia hiilikuituelementtejä vaiheplugilla.

Refleksikotelon sisällä malliston edullisimpia malleja tehokkaampi Nanopore-vaimennusmateriaali.

Uusittu, myös takaapäin erittäin tyylikäs jalka jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille.

Lisäksi Arreté-malleissa kaapelointi sekä jakosuodinkomponentit ovat syväjäädytettyjä – tällä tavoin komponenttien väliset sähköiset eroavaisuudet saadaan minimoitua.

Aivan uudet, laadukkaat, helposti käsin avattavat ja kiristettävät terminaalit on nyt asennettu hiilikuituvahvisteiseen takapaneeliin, joka tehokkaasti vaimentaa ei toivottuja värinöitä, parantaen sen takana olevan jakosuotimen toimintakykyä. Terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa. Koko R-sarja on kaksoisjohdotettavissa.

Arreté -mallien rakenteeseen kätkeytyy vielä yksi optio: Audiovectorin suunnittelema Freedom Concept-maadoituskaapeli (kaapeli myydään lisävarusteena).  Freedom Concept maadottaa elementtien rungot ja jakosuotimien osia yhteen erilliseen maadoituspiirilevyyn. Arreté-mallien takapaneelissa on erillinen maadoitusruuvi ulkopuolista Freedom-maadoituskaapelointia varten. (Liittimeen sopii banaaniliitin)
-Tuloksena läsnäolevampi, erottelevampi ja ilmavampi ääni! Eron todellakin kuulee, tule käymään ja kuule itse!

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche- väri “Kreide” näkyy kuvassa, jossa kolme lattiakaiutinta, reunassa walnut). Pianolakatuissa kaiuttimissa on kuusikertainen lakkaus. Kysy lisää erikoisväreistä info@ideaali.fi

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin voidaan päivittää tulevaisuudessa asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lamborghini, Porsche) maalaamossa.

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Audiovector R3 Arrete lattiakaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

23 – 53 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 250w

Elementit

1 x AMT Arrete diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2 1/2-tie

Mitat

1034 x 230 x 360 mm (kork x lev x syv)

Paino

Ei ilmoitettu

Viimeistely

Mattamusta, Pähkinä, Valkoinen, Erikoisvärit, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta