Piega ACE 50 Wireless aktiivikaiuttimet

5 099  / pari

Piega Ace 50 Wireless tarjoaa erinomaisen tyylikkään äänentoistovaihtoehdon loistavalla soundilla ja modernilla liitettävyydellä, kaapeleilla tai ilman.

Poista

Kuvaus

Piega ACE 50 Wireless

Supersankarin kyvyt arkivaatteissa – Piega ACE 50 Wireless

Piega ACE 50 Wireless ei ole tavanomainen siro kaiutin. Ei äänenlaadultaan, ominaisuuksiltaan eikä liitettävyydeltäänkään. Kaiuttimen tärkein ominaisuus on äänenlaatu joten aloitetaan siitä.

Uskomattoman uskottavat

Hyvin solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Koko kaiuttimen korkuisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Keskialuetta varten on yksi 120mm MDS-elementti ja bassoille neljä 120mm MDS-elementtiä. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus, kompaktista koostaan huolimatta bassoelementit ovat huomattavan järeitä ja pystyvät liikuttamaan paljon ilmaa. Hyvin sorjasta olemuksesta huolimatta bassopinta-alaa neljällä 120-millisellä elementillä on yhtä paljon kuin 8-tuumaisessa subwoofer-elementissä. Ace 50 Wireless toistaakin uskottavasti voimalla 30 hertsiin saakka eli alemmas kuin moni keskiluokan subwoofer. Kaiuttimien takana on kytkin, joilla valitaan ovatko ne etäällä seinästä vai seinän vieressä. Tämä pitää äänensävyn mehevänä sijoituksesta riippumatta, mutta ei liian paksuksi ja raskaaksi käyvänä.

Kiitos akustisen perusrakenteen, hienosti riittävän 200 watin vahvistintehon, täsmällisen DSP-ytimen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, kaiutinpari soi avaran ilmavasti, miellyttävän rasittamattomasti, sopivan elävästi ja innostavasti sekä uskomattoman uskottavasti. Nämä eivät ole hyvän kuuloiset ottaen huomioon sirolinjaisuuden vaan vain todella hyvän kuuloiset. Piste.

Langattomasti langat käsissä

Wireless-nimensä mukaisesti kaiuttimet tukevat laajasti langattomuutta. Striimauspalvelujen hyödyntäminen on itsestäänselvyys ja Ace Wireless -mallien tuki sisältää: Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon Ready. Bluetooth tekee helpoksi kenen vain saada musiikki soimaan.

Oleellinen ero tyypillisiin striimaaviin aktiivikaiuttimiin tulee siinä, että Piega tukee myös WiSA-standardia, millä voidaan tehdä langaton monikanavainen kotiteatterijärjestelmä. Esimerkiksi sopiva LG:n televisio ja 5.1-kaiutinjärjestelmä ilman yhtään signaalijohtoa vietävänä pitkin huonetta! Televisiosta riippuen saatat tarvita televisioon kytkettävän WISA lähettimen. Huomioithan myös, että WISA käytössä kaikkien ACE mallien tulee olla RX mallisia, eli kaiutinmalleja jotka sisältävät vastaanottimet – kysy lisätietoja henkilökunnaltamme.

HDMI eARC helpottaa television kytkemistä, jos ruutusi ei tue WiSA-langattomuutta. Lisäksi on analogitulo, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo

Helpon hillityt sävyt

Rasittamattoman äänenlaadun lisäksi Ace Wireless -sarja on helppo myös silmille. Hiekkapuhalletun kotelon värivaihtoehdot ovat hopea, anodisoitu musta ja maalattu valkoinen.

Piega Ace 50 Wireless tarjoaa erinomaisen tyylikkään äänentoistovaihtoehdon loistavalla soundilla ja modernilla liitettävyydellä, kaapeleilla tai ilman. Halusit sitten nauttia musiikista tai tuoreimmista elokuvista, Ace Wireless -mallistolla teet poikkeuksellisen hienon kokonaisuuden niin silmillesi kuin korvillesikin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 30 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Striimauspalvelut, HDMI eARC ja WiSA normaaliliitäntöjen lisäksi.

  • Kaiuttimet eivät toista ihan alinta vapinatuntemuksina välittyvää bassoa, siihen tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

30 – 25 000 Hz

Teho

200W per kaiutin

Sisääntulot

Analoginen RCA, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, langaton WiSA, Ethernet

Elementit

AMT-diskantti, 120mm MDS keskiääni, 4kpl 120mm MDS basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1050 × 140 × 160

Paino

16 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)