Piega Ace Center keskikaiutin

740  / kpl

Piega Ace Center on täydellinen keskikaiutin ACE 30 ja ACE 50 -mallien seuraan. Sävykkään erottelukykyinen ja rasittamaton dialogi on kotiteatterisi oleellinen perusta.

Poista

Kuvaus

Piega Ace Center

Puhtaasti artikuloiva keskikaiutin – Piega Ace Center

Piega ACE Center keskikaiuttimen solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Etulevy on hyvin matalalinjainen 34 x 14 -senttinen ja syvyyttä on 16 senttiä, ACE Center mahtuu käytännössä mihin vain tilaan. Koko kaiuttimen levyisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Bassoa ja keskialuetta varten on kaksi 120mm MDS-elementtiä. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus. Kompaktista koostaan huolimatta basso on huomattavan järeä ja pystyy liikuttamaan paljon ilmaa. Tämä auttaa siinä, että tiukimmissakin toimintakohtauksissa ACE Center pysyy tilanteen tasalla eikä yliohjaudu.

Kiitos akustisen perusrakenteen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, keskikaiutin toistaa dialogin ilmavan luonnollisesti, käsinkosketeltavan selkeästi ja miellyttävän rasittamattomasti. Tämä ei ole hyvän kuuloinen ottaen huomioon pienen koon vaan vain hyvän kuuloinen. Piste.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • Selkeä ja tarkka artikulaatio

  • Toimii erinomaisesti ACE 30:n ja ACE 50:n välissä keskikanavana.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

50 – 40 000 Hz

Tehosuositus

20 – 150 W

Elementit

1x AMT -nauhadiskantti, 2x 120 mm MDS bassokeskiäänielementti

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

140 x 340 x 160 mm

Paino

4 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta