Piega ACE Center Wireless aktiivikaiutin

1 140  / kpl

Piega Ace Center Wireless on täydellinen keskikaiutin ACE 30 ja ACE 50 -mallien seuraan. Sävykkään erottelukykyinen ja rasittamaton dialogi on kotiteatterisi oleellinen perusta.

Poista

Kuvaus

Piega ACE Center Wireless

Tarkka ja sävykäs dialogin toistaja – Piega ACE Center Wireless

Piega ACE Center Wireless on äänenlaadultaan yhtä lailla häkellyttävän sävykäs, rasittamaton ja erottelukykyinen kuin ACE-sarjan 30-jalustakaiutin ja 50-lattiamalli. ACE Center Wireless istuu saumattomaksi osaksi ilman signaalikaapeleitakin toimivaa ACE Wireless -kotiteatteriasi. Kaiuttimen tärkein ominaisuus on äänenlaatu joten aloitetaan siitä.

Uskomattoman uskottavat

Solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Etulevy on hyvin matalalinjainen 34 x 14 -senttinen ja syvyyttä on 16 senttiä, ACE Center mahtuu käytännössä mihin vain tilaan. Koko kaiuttimen levyisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Bassoa ja keskialuetta varten on kaksi 120mm MDS-elementtiä. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeaman mahdollistava ripustus. Kompaktista koostaan huolimatta basso on huomattavan järeä ja pystyy liikuttamaan paljon ilmaa. Ace Center Wireless toistaakin ACE 30 -mallien lailla 35 hertsiin saakka eli alemmas kuin moni edullinen subwoofer.

Kiitos akustisen perusrakenteen, hyvin riittävän 100 watin vahvistintehon, täsmällisen DSP-ytimen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, keskikaiutin toistaa dialogin ilmavan luonnollisesti, käsinkosketeltavan selkeästi ja miellyttävän rasittamattomasti. Tämä ei ole hyvän kuuloinen ottaen huomioon pienen koon vaan vain hyvän kuuloinen. Piste.

Langattomasti langat käsissä

ACE Center Wireless sisältää tuen WISA:n langattomalle äänensiirrolle. Tässä mallissa ei siis ole HDMI sisääntuloa tai sisäänrakennettua tukea suosituimmille suoratoistopalveluille kuten sarjan pääkaiuttimissa vaan keskikaiutin on ajateltu aina käytettäväksi joko ulkoisen WISA lähettimen kanssa, tai analogisella äänilähdöllä varustetun äänilähteen kumppanina.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin erottelukykyinen ja luonnollisen ilmava soundi, joka toistaa dialogin selkesäti ja rasittamattomasti.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Täydellinen istuvuus keskikaiuttimeksi ACE 30 ja ACE 50 -mallien väliin.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 25 000 Hz

Teho

100W per kaiutin

Sisääntulot

Analoginen RCA, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, langaton WiSA, Ethernet

Elementit

AMT-diskantti, 2 x 120mm MDS bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

340 × 140 × 160

Paino

5 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)