Piega ACE Center Wireless aktiivikaiutin

1 140  / kpl

Piega Ace Center Wireless on täydellinen keskikaiutin ACE 30 ja ACE 50 -mallien seuraan. Sävykkään erottelukykyinen ja rasittamaton dialogi on kotiteatterisi oleellinen perusta.

Poista

Kuvaus

Piega ACE Center Wireless

Tarkka ja sävykäs dialogin toistaja – Piega ACE Center Wireless

Piega ACE Center Wireless on äänenlaadultaan yhtä lailla häkellyttävän sävykäs, rasittamaton ja erottelukykyinen kuin ACE-sarjan 30-jalustakaiutin ja 50-lattiamalli. ACE Center Wireless istuu saumattomaksi osaksi ilman signaalikaapeleitakin toimivaa ACE Wireless -kotiteatteriasi. Kaiuttimen tärkein ominaisuus on äänenlaatu joten aloitetaan siitä.

Uskomattoman uskottavat

Solakka runko on alumiinia ja kaarevana se on ohuista eli vähän tilavuutta syövistä seinämistään huolimatta erittäin jäykkä. Rystysillä koputtamalla Piega ACEn kotelo kuulostaa peruskalliolta. Etulevy on hyvin matalalinjainen 34 x 14 -senttinen ja syvyyttä on 16 senttiä, ACE Center mahtuu käytännössä mihin vain tilaan. Koko kaiuttimen levyisen siron metallimaskin takana on AMT-diskantti, joka perustuu laskostettuun nauhaan. Siinä on valtavasti enemmän ääntä säteilevää pinta-alaa kuin tavanomaisessa kalottimallissa joten diskanttielementti ei kuormitu ääriolosuhteissakaan.

Bassoa ja keskialuetta varten on kaksi 120mm MDS-elementtiä. MDS eli Maximum Displacement Suspension eli maksimaalisen liikepoikkeman mahdollistava ripustus. Kompaktista koostaan huolimatta basso on huomattavan järeä ja pystyy liikuttamaan paljon ilmaa. Ace Center Wireless toistaakin ACE 30 -mallien lailla 35 hertsiin saakka eli alemmas kuin moni edullinen subwoofer.

Kiitos akustisen perusrakenteen, hyvin riittävän 100 watin vahvistintehon, täsmällisen DSP-ytimen ja sveitsiläisinsinöörien suunnittelutaidon, keskikaiutin toistaa dialogin ilmavan luonnollisesti, käsinkosketeltavan selkeästi ja miellyttävän rasittamattomasti. Tämä ei ole hyvän kuuloinen ottaen huomioon pienen koon vaan vain hyvän kuuloinen. Piste.

Langattomasti langat käsissä

Wireless-nimensä mukaisesti kaiuttimet tukevat laajasti langattomuutta. Striimauspalvelujen hyödyntäminen on itsestäänselvyys ja Ace Wireless -mallien tuki sisältää: Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Google Chromecast ja Roon Ready. Bluetooth tekee helpoksi kenen vain saada musiikki soimaan.

Oleellinen ero tyypillisiin striimaaviin aktiivikaiuttimiin tulee siinä, että Piega tukee myös WiSA-standardia, millä voidaan tehdä langaton monikanavainen kotiteatterijärjestelmä. Esimerkiksi sopiva LG:n televisio ja 5.1-kaiutinjärjestelmä ilman yhtään signaalijohtoa vietävänä pitkin huonetta!

HDMI eARC helpottaa television kytkemistä, jos ruutusi ei tue WiSA-langattomuutta. Lisäksi on analogitulo, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo

Helpon hillityt sävyt

Rasittamattoman äänenlaadun lisäksi Ace Wireless -sarja on helppo myös silmille. Hiekkapuhalletun kotelon värivaihtoehdot ovat hopea, anodisoitu musta ja maalattu valkoinen.

Piega Ace 30 Wireless tarjoaa erinomaisen tyylikkään äänentoistovaihtoehdon loistavalla soundilla ja modernilla liitettävyydellä, kaapeleilla tai ilman. Ja hyvin minimalistisessa koossa. Halusit sitten nauttia musiikista tai tuoreimmista elokuvista, Ace Wireless -mallistolla teet poikkeuksellisen hienon kokonaisuuden niin silmillesi kuin korvillesikin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin erottelukykyinen ja luonnollisen ilmava soundi, joka toistaa dialogin selkesäti ja rasittamattomasti.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Täydellinen istuvuus keskikaiuttimeksi ACE 30 ja ACE 50 -mallien väliin.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 25 000 Hz

Teho

100W per kaiutin

Sisääntulot

Analoginen RCA, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, langaton WiSA, Ethernet

Elementit

AMT-diskantti, 2 x 120mm MDS bassokeskiääni

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

340 × 140 × 160

Paino

5 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)