Piega Sub Medium Wireless subwoofer

2 190 

Piega Sub Medium Wireless on 18 hertsiin asti toistava kompakti laatusubwoofer, joka tukee myös langatonta WiSA-järjestelmää.

Poista

Kuvaus

Piega Sub Medium Wireless

Auktoriteettia nyansseilla – Piega Sub Medium Wireless

Piega Sub Medium -subwoofer tarjoaa auktoriteettia ja tarkkuutta bassotoistoon yhtä lailla musiikinkuuntelussa kuin kotiteatterissakin. Sub Medium toistaa elokuvien tunnelmaa luovat vavahdukset ja luo musiikille vankan perustan sävykkään tarkalla ja mehevästi potkaisevalla bassolla.

Sub Medium on nappilisäys valmistajan ACE Wireless -kaiutinjärjestelmään, mutta toimii missä vain kompaktina ja laadukkaana subwooferina – sekä langattomissa WiSA-laitteistoissa että perinteisissä järjestelmissä signaalikaapelin kanssa.

Subwooferin kotelo on suljettu, täysalumiininen ja erittäin kuollut. Värähtelemättömyyttä auttavat vankan kotelon lisäksi kumpaankin päätyyn sijoitettu kahdeksantuumainen bassoelementti, kaiutinelementtien reaktiovoimat kumoavat toisensa ja bassoputki pysyy hievahtamatta paikoillaan silloinkin kun soundtrackin vauhti on täysillä. Sub Medium käyttää samoja digitaalisuotimia ja algoritmeja kuin ACE Wireless -kaiuttimet ja varmistaa lineaarisen bassotoiston koko toiminta-alueellaan.

Vain 230 mm halkaisija ja hyvin tyylikäs ulkoasu saavat tämän subwooferin istumaan huoneeseesi enemmän huonekaluna kuin perinteisenä hifilaitteena vaikka suorituskyky puhdasta hifiä onkin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin erottelukykyinen ja luonnollisen ilmava soundi, joka toistaa dialogin selkesäti ja rasittamattomasti.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Täydellinen istuvuus keskikaiuttimeksi ACE 30 ja ACE 50 -mallien väliin.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

18 – 160 Hz

Teho

240 W

Sisääntulot

Analoginen RCA, optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, langaton WiSA, Ethernet

Elementit

2kpl 8" subwoofer-bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

230 × 270 × 465 mm

Paino

17,5 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta, elektroniikka 3 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)