Piega The Master Line Source 2 Gen2 lattiakaiuttimet

75 000  / pari

Piega The Master Line Source 2 Gen2 on todellinen musiikinystävän unelma. Tarkkuutta ilman rasittavuutta, uskottavuutta ilman leveilyä ja nautintoa vailla rajoja.

Poista

Kuvaus

Piega The Master Line Source 2 Gen2

Todellista referenssitason luonnollisuutta ja avoimmuutta – Piega The Master Line Source 2 Gen2

Piega The Master Line Source 2 Gen2 pystyy piirtämään kerrassaan upean äänimaiseman, jossa kaikki nyanssit erottuvat kolmiulotteisina luonnollisessa kauneudessaan. Nämä käsin valmistetut linjalähdekaiuttimet tarjoavat aivan uniikin tilanvälityksen poikkeuksellisella syvyysvaikutelmalla ja kuuloalueen alarajalle ulottuvalla bassotoistolla.

Alumiininen rakenne luo The Master Line Source 2 Gen2:lle modernin ja hienostuneen perustan ja mattaviimeistely luo hillityn tyylikkään viimeisen silauksen. Ulkoasun sopusuhtaisuus ja tarkasti mietityt mittasuhteet on tehty tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisen arkkitehti ja muotoilija Stephan Hürlemannin kanssa.

Neljä päällekäin pinottua nauhaelementtiä ovat The Master Line Source 2 Gen2:n ydin. Diskanttinauha kulkee keskellä ja keskiäänet toistavat leveämmät nauhaelementit sen molemmin puolin. Näin muodostuu korkea linjalähde, joka vähentää huomattavan paljon lattian ja katon kautta tulevia suoraa ääntä sotkevia heijastuksia. Moduulit ovat erittäin suurella tarkkuudella työstettyjä ja käsin valmistettuja varmistaen jokaisen nuotin toistumisen välittömästi ja aidosti. Voimakkaat neodyymimagneetit ohjaavat vain 0,007 gramman ja 0,020 mm paksuista nauhaa tasaisesti koko pinta-alaltaan, voiman ja massan suhde on monia kertaluokkia hurjempi kuin dynaamisissa kaiutinelementeissä. Piegan nauhassa on lyömätön impulssivaste ja erinomainen resoluutio. Näin keskialueelle ja diskantille saadaan äärettömän hieno kyky toistaa jokainen nuotti, instrumentti ja ihmisääni täsmällisesti, puhtaasti ja luonnollisesti.

Akustinen linssi linjalähteen takana levittää takasäteilyn niin, että dipolikaiuttimen tarkkuus säilyy, mutta The Master Line Source 2 Gen2 voidaan asettaa selvästi lähemmäs takanaan olevaa seinää kuin normaali dipolirakenne. Diffuusori luo kaiuttimille myös uniikin ulkonäön.

Bassotoistoa on kaksi Seasin valmistamaa 220-millistä UHQD-bassoelementtiä ja kaksi 220-millistä passiivisäteilijää hoitamaan alimpien taajuuksien toisto. Bassotoisto kuulostaa vakaalta, sävykkäältä, uskottavalta ja nopealta yhtä lailla hiljaisilla äänenvoimakkuuksilla kuin railakkaasti ilotellessakin.

Oleellinen osa laadukasta ääntä on mahdollisimman jäykkä kotelo ja kaarevakylkinen alumiinirakenne on jo sellaisenaan paljon parempi kuin perinteinen MDF-kenkälaatikko vaikka seinämät ovatkin paljon peruskoteloa ohuemmat ja jättävät maksimaalisesti tilavuutta bassoille. Matriisituettu kotelo on äärimmäisen eloton ja näin vain kaiutinelementit tuottavat hallitusti ääntä

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava, avara ja hyvin läpikuultava soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • 20 Hz asti ulottuva hyvin uskottava, napakka ja poikkeuksellisen nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Fyysinen koko, tämä suorituskyky ei irtoa ihan pienestä kaiuttimesta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

20 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 500 W

Elementit

4x Piega 211 diskantti+keskiääni nauhaelementti, 2x 220 mm UHQD-bassoelementit, 2x 220 mm UHQD-passiivisäteilijät

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1680 x 290 x 455 mm

Paino

98 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea, Zebrano

Takuu

6 vuotta (vaativat tuotteen rekisteröinnin)