Polk Audio R600 lattiakaiutin

799  / kpl

Polk Audio R600 lattiakaiutin on solakan muotonsa ansiosta ilo silmälle, mutta Polkin nopeasti ja voimalla toistavat elementit sekä kotelon vankka rakenne takaavat kokoaan hurjemman suorituskyvyn.

Poista

Kuvaus

Polk Audio R600

Polk Audio R600 lattiakaiutin

R600 lattiakaiutin on solakan muotonsa ansiosta ilo silmälle, mutta Polkin nopeasti ja voimalla toistavat elementit sekä kotelon vankka rakenne takaavat kokoaan hurjemman suorituskyvyn. Maanläheistä eleganssia uhkuva Reserve-mallisto on minimalistisesti muotoiltu ja houkuttelevan monipuolinen. Perittyään Polkin Legend-lippulaivakaiuttimien elementtiteknologian, Reserve-mallisto on poikkeuksellisen kilpailukykyinen jopa kaksi kertaa kalliimpia kilpailijoita vastaan. Reserve R600 lattiakaiutin on saatavilla komeassa mattamustassa tai satiininvalkoisessa ulkoasussa (midnight black tai satin white).

Tekniset tiedot:
Diskanttielementti: 1 tuuman rengassäteilijä
Keskiääni-/bassoelementti: 2x 6,5 tuumaa, turbiinikartioinen
Taajuusvaste (-3dB): 38 Hz – 38 kHz
Kokonaisvaste: 30 Hz – 50 kHz
Suositeltu vahvistinteho: 25 – 200 W
Herkkyys: 87,5 dB SPL@2.83V
Yhteensopivuus vahvistimien kanssa: 8/6/4 Ohm
Minimi-impedanssi 4 Ohm
Jakotaajuus/taajuudet: 2,7 kHz
Mitat (L x K xS): 280,7 x 1063,8 x 381,6 mm (sisältää jalat)
Kaiuttimen paino/kpl: 21,05 kg
Kotelon viritys: Power Port 2.0 refleksi (kaiuttimen alla)

Huipputarkka Pinnacle-rengassäteilijädiskantti
Yli 40 vuoden suunnittelu, tutkimus ja prototyyppien valmistus ovat johtaneet uuden 1 tuuman korkean resoluution Pinnacle-rengassäteilijädiskantin kehittämiseen. Polk Audion kehittämä elementti tuottaa kirkkaat ja heleät korkeat taajuudet ilman säröä tai vääristymistä. Pinnacle-diskanttielementissä on hienosäädetty suuntain, joka parantaa dramaattisesti korkeataajuuksisen äänienergian leviämistä ja varmistaa suuren “makean kuuntelualueen”, kun taas kriittisesti vaimennettu takakammio auttaa selättämään ei-toivotut resonanssit. Hi-Res Audio -sertifioitu Pinnacle-diskantti on suunniteltu nykypäivän stereomusiikin kuuntelulle sekä monikanavaiselle 3D-äänelle, joka löytyy elokuvista, urheilusta ja videopelien ääniraidoista.

2 kappaletta 6,5 tuuman Turbine-bassokeskiäänielementtejä
Polk kehitti Turbine-kartion erityisesti lippulaivatuotteillemme varmistaakseen keskiäänialueen luonnollisen toiston, jota ihmisen korva kuuntelee erityisellä herkkyydellä. Turbine-kartiot yhdistävät Polkin patentoidun vaahtomuovisydämen ja muovatun turbiinigeometrian, mikä lisää dramaattisesti jäykkyyttä ja vaimennusta lisäämättä massaa. Kuulet jokaisen yksityiskohdan ja koet pehmeän, yksityiskohtaisen keskialueen toiston sekä vaivattoman basson.

Power Port 2.0
Polkin uusi Power Port 2.0 on viimeisin versio rakastetusta Power Port -tekniikastamme. Power Portin huolellisesti suunnitellun rakenteen lisäksi, joka helpottaa ilmavirran kulkua sen liikkuessa kotelossa portin läpi, X-Port lisää joukon suljettuja putkivaimentimia, jotka on erityisesti viritetty elimioimaan kotelo- ja porttiresonansseja. Nämä kaksi tekniikkaa yhdessä muodostavat Power Port 2.0:n ja tuottavat sujuvan, yksityiskohtaisen äänentoiston.

Parempaan suorituskykyyn rakennetut kotelot
Polk tietää, että koteloiden tulisi olla kauniita katsella, mutta ne eivät saisi lisätä mitään äänentoistoon. Polk Reserve -malliston kotelot, kiinnikkeet ja sisäiset tuennat on suunniteltu tarkasti minimoimaan sisäiset seisovat aallot ja eliminoimaan resonanssit. Tuloksena on kotelo, joka pitää elementit vakaasti tuettuna samalla, kun ne toistavat äänilähdettä uskollisesti.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Solakka kotelo istuu helposti sisustukseen.

  • Reserve-mallit käyttävät Polkin Legend-lippulaivamalliston elementtitekniikkaa.
  • Ei ihan pieni kaiutin sirolinjaisuudestaan huolimatta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Polk Audio

Taajuusalue

38 – 38 000 Hz

Tehonkesto

200 wattia

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm rengassäteilijädiskantti, 2x 6,5" bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

281 x 1064 x 381 mm jalan kanssa

Paino

21 kg

Viimeistely

Mattamusta, Mattavalkoinen

Takuu

2 vuotta