UUTUUS

Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference

Alk. 10 460  / pari

Uusi Reference on upeasti viimeistelty lattiakaiutin joka on yksi markkinoiden miellyttävimmin soivista kaiuttimista. Dynaaminen, läsnä oleva ja musikaalinen kaiutin.

Poista

Kuvaus

Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference

Kaiutin joka miellyttää niin silmiä kuin korvia.

Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference asettaa viimeistelyn laadullaan referenssin joihin muiden valmistajien tuotteita verrataan. Hintaluokasta riippumatta.

Beethoven Concert Grand Referencen:n toisto on täyteläinen ja rasittamaton, keskiäänet toistuvat läsnäolevasti ja diskantti kilahtaa kirkkaasti ilman kireyttä tai kliinisyyttä, tällä kaiuttimella on helppo kuunnella musiikkia tuntikausia ilman merkkiäkään kuunteluväsymyksestä.

Beethoven Concert Grand Reference on rakenteeltaan kolmitiekaiutin. Keski- ja bassotaajuuksien toistosta huolehtivat Vienna Acousticsin omaa suunnittelua olevat kuusituumaiset X3P/X3P spider cone -elementit, nämä läpikuultavat elementit antavat kaiuttimelle uniikin ilmeen upean äänenlaadun lisäksi.

Beethoven Concert Grand Referencem jakosuotimessa käytetään vain korkealaatuisia ja erittäin pienillä toleransseilla tehtyjä komponentteja. Sisäinen kaapelointi on korkealaatuista OFC-kuparia.

Mikäli olet etsimässä kaiutinta, jonka sointia kuvaavat sanat kuiva ja viiltävän analyyttinen niin suosittelemme tutustumista muihin tuotteisiin. Jos taas etsit kaiutinta jonka sointia kuvastavat sanat musikaalinen, läsnä oleva, rasittamaton ja täyteläinen, on Vienna Acoustic ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaiutin. Beethoven Baby Grand Referencen bassotoisto on myös ulottuva, sävykäs ja dynaaminen, etkä suurimmassa osassa tapauksia kaipaa erillistä subwooferia.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Alas ulottuva bassotoisto, ei yleensä kaipaa subwooferin tukea.

  • Jos päämääränäsi on analysoida musiikkia siihen uppoutumisen sijaan voit mahdollisesti löytää analyyttisempiä työkaluja muilta valmistajilta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

28 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 300 W

Elementit

1.1"-tekstiilikalottidiskantti, 6" X3P -keskiääni ja 3kpl /" XPP Spider Cone -basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

292 x 1146 x 400 mm (L x K x S), mitat sisältävät pohjalevyn

Paino

65kg / pari

Viimeistely

Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen, Kirsikka, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta

Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand Reference | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.