Cabasse Jersey MC170 lattiakaiutin

999  / pari

Cabasse Jersey MC170 tuo kolmitien ja koaksiaalielementin edut, suuren tehonkeston ja pistemäisen säteilylähteen, edulliseen hintaluokkaan. Lattiakaiuttimen tuplabassoisuus varmistaa rintakehässä tuntuvan potkun.

Poista

Kuvaus

Cabasse Jersey MC170

Cabasse Jersey MC170 – kovan luokan koaksiaalinen lattiakaiutin edullisesti

Jersey MC170 perustuu samaan 10T15MC-koaksiaalielementtiin kuin Antigua MC170 -jalustakaiutinkin, mutta tarjoaa oleellisesti suuremmat äänenpainevarat ja riittää siten isompiin tiloihin. Koaksiaalielementissä diskantti on keskiäänielementin keskellä eli ääni lähtee aina yhdestä pisteestä, mistä suunnasta kaiutinta vain kuunnellaankin. Tämä takaa mahdollisimman suuren kuuntelualueen ja myös hyvin koherentin, luonnollisen kuuloisen stereokuvan.

Jalustamalliin verrattuna Jersey MC170:ssä on tuplamäärä pinta-alaa bassoilla ja se mahdollistaa oleellisesti jalustakaiutinta paremmat äänenpainevarat. Keskialueen ja diskantin sävykäs ja luonnollinen soundi välittää musiikin ja elokuvien tunteen vahvana kuuntelijoille.

Uusi MC170-sarjan koaksiaalielementti on kehitetty edelleen arvostetun Eole-satelliitin koaksiaalin pohjalta. Näin saadaan pistemäinen äänilähde, joka kuulostaa joka suunnasta samanlaiselta, etenkin korvalle kriittisimmällä keskialueella. Sen lisäksi, että koaksiaalielementtiin perustuvalla kaiuttimella kuuntelualue on erittäin laaja, huoneen seinistä, lattiasta ja katosta tulevat heijastukset ovat äänensävyllisesti hyvin samanlaisia kuin kaiuttimesta suoraan kuuntelupaikalle tuleva ääni. Tämä auttaa pitämään stereokuvan poikkeuksellisen koherenttina, luonnollisena avarana.

Bassoelementti on suunniteltu mekaanisesti erityisen tukevaksi ja nimenomaan kykeneväksi hoitamaan bassoalue kunnialla. Kolmitiekaiuttimen yksi oleellinen etu on se, että bassoelementti voidaan optimoida nimenomaan bassoille kun sen ei tarvitse toistaa keskialuetta ollenkaan. 17-senttinen basssoelementti perustuu kapton-runkoiseen hyvin jäähdytettyyn puhekelaan, jonka kiihtyvyys on ällistyttävän hyvä ja tehonkesto suuri. Tuplattuna nämä bassot pystyvät potkaisemaan todella uskottavasti ja pysyvät huomattavankin kovassa menossa mukana.

Cabassen kaiuttimien kehityksessä hyödynnetään monipuolisia kaiuttomassa huoneessa tehtyjä mittauksia. Mittauksia tehdään kaiuttimen suoralta akselilta ja lisäksi kaikkialta sen ympäriltä, jotta kokonaisäänisäteily osataan ottaa huomioon ja huoneen vaikutus ei pilaa äänenlaatua. 360 astetta kaiuttimen ympäriltä otetut mittaukset auttavat suunnittelemaan kaiuttimen suuntaavuuden tarkoituksenmukaiseksi ja SCS-periaatteen (Spatially Coherent Source) mukaiseksi. Jakosuotimessa käytetään jyrkkyyksiä kuudesta 24 desibeliin per oktaavi aina tarpeen mukaan, jotta sekä äänensävy että vaihetoisto saadaan optimaaliseksi, huomioidaan kotelon vaikutus ja saadaan varmasti kaikki irti tarkoitukseen suunnitellusta koaksiaalielementistä.

Cabasse Jersey MC170

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Kaikki Cabassa tuotteemme näet klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 10T15MC-koaksiaalielementti tarjoaa puhtaan äänensävyn ja realistisen koherentin stereokuvan.

  • Tässä kaiuttimessa budjetti on käytetty äänenlaatuun, ei prameaan viimeistelyyn.
  • Edullinen lattiakaiutin, jossa on kuitenkin kolmitierakenne tuplabassoilla ja koaksiaalielementti keskialueelle ja diskantille.

  • Bassotoistossa on keskitytty potkuun ja sävykkyyteen, alimpia vavahduksia varten tarvitaan subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

57 – 20 000 Hz

Tehonkesto

100 W jatkuvaa, 700 W hetkellistä.

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

10T15MC-koaksiaalielementti, 2kpl 170mm basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

99 x 21 x 30 cm

Paino

15 kg

Viimeistely

Kiiltävä musta, Kiiltävä valkoinen, Musta, Tammi

Takuu

2 vuotta