Monitor Audio Monitor C150 keskikaiutin VARASTOTYHJENNYS

/ kpl

Monitor Audio Monitor c150 on edullinen keskikaiutin kotiteatterijärjestelmiin. Erinomainen hinta-laatusuhde ja useita viimeistely vaihtoehtoja.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Monitor C150

Monitor sarjan pääkaiuttimien sointiin sovitettu keskikaiutin kotiteatterikäyttöön.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompaktiksi kaiuttimeksi yllättävän tymäkkä bassotoisto sekä sointitasapaino joka toimii myös hiukan heikommin tuotetuilla äänitteillä.

  • Helppo kuorma vahvistimille – hiukan edullisemmatkin vahvistimet jaksavat ohjata näitä kaiuttimia.

  • Useita viimeistelyvaihtoehtoja.

  • Ei viimeinen sana sinulle jos haet kaiutinta äänitteiden mikroskooppiseen läpileikkaamiseen työkalun lailla.

  • Viimeistely ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

60 – 30000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 2 x 5,25" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

174 x 455 x 188mm (kork x lev x syv)

Paino

5.4 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.