Roksan Radius 7 + Nima

2 500 

Roksan Radius 7 yhdessä Nima-äänivarren kanssa on loistava levysoitin heille, jotka etsivät erinomaista suorituskykyä yhdessä tyylikkäässä ja käyttäjäystävällisessä kokonaisuudessa.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 215,33  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 2 584 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Roksan Radius 7 + Nima

Roksan Radius 7 on asennukseltaan helppo levysoitin. Elektroninen nopeudensäätö ja digitaalisesti ohjattu moottori poistavat säätötarpeet ja Radius 7 tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen näinkin korkealaatuiselle soittimelle.

Moottori on Radius 7:ssa sijoitettu vaimennusjaloilla seisovaan alarunkoon. Päärunko, jossa levylautasen tarkkuustyöstetty laakeri ja Nima -unipivot-äänivarsi ovat, istuu alarungolla vaimennustyynyjen päällä. Näin saadaan vaimennettua mahdolliset pyöritysmoottorin vähäisetkin värinät ja huoneen rakenteiden kautta tulevat värähtelyt ja pidettyä ne poissa äänirasialta.

Vaimennusta auttaa rakenteen lisäksi valittu materiaali – perspex. Sekä alarunko että päärunko ovat perspexiä, joka on sekä jäykkää että akustisesti hyvin kuollut eli ei johda värähtelyjä. Levylautanen on akryyliä, jolloin sen akustiset ominaisuudet ovat erittäin samankaltaiset kuin sille laskettavalla äänilevyllä.

33 1/3 ja 45 -nopeudet vaihdat yhdellä kytkimellä soitettavan levyn mukaan ja kiitos Nima-äänivarren unipivot-rakenteen, kriittinen laakerointi on voitu hoitaa erittäin hyvin ilman superlaadukkaiden kuulalaakerien tuomia lisäkustannuksia.

Roksan Radius 7 on erinomainen levysoitin kun et halua tyytyä puulaatikko-ulkonäköön ja vaadit soittimen olevan äänellisesti nopea, läpikuultava ja musiikillisesti puhutteleva.

HUOM: Soitin ei tässä muodossa vielä sisällä äänirasiaa vaan se tulee valita erikseen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Moderni ulkoasu

  • Tehokas värähtelyvaimennus

  • Helppokäyttöinen

  • Ei jatkuvaa säätötarvetta

  • Ei pölykantta

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Mitat

400 x 350 x 150mm (lev x syv x kork)

Paino

7 kg

Takuu

3 vuotta

 
Roksan Radius 7 + Nima | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

Jos haluat äänivarren todella hätkähdyttvällä keskialueen erottelukyvyllä ja tarttuvalla rytmisen sykkeen toistolla, Nima on kiistämättä ainoa alle tuhannen punnan varsi, joka siihen pystyy.

Radius 7:n soundi on juuri oikealla puolella energistä ja eloisaa herättäen musiikin eläväksi ilman kihinää ja yliampumista. Se kykenee toistamaan dynaamiset skaalat, äänialan ja energian saaden musiikin todella hehkumaan.

Vahva suositus, etenkin järjestelmiin 4 000 – 8 000 euron hintaluokassa.

Roksan Radius 7 + Nima | Ideaali.fi

Long Live Vinyl - Englanti

Keskitason levysoittimen käyttöönotto saattaa olla hyvin epämiellyttävää, mutta Roksan Radius 7 on tässä suhteessa varsin selkeä ja suoraviivainen.

Bruce Hornby on tunnettu isosta pianosoundistaan, joka on runsas ja pullollaan yksityiskohtia. Radius 7:lle tämän mahdollisesti hyvinkin kaoottiselta kuulostavan soittimen esilletuonti oli helppoa ja soitin esitti sen hallitusti ja täsmällisesti. Stereokuvan kerroksellisuus on ihaltavan hyvää ja se imaisee kuulijan mukaan teokseen ja sen rullaavaan rytmiin.

Ihmisääni toistuu vaikuttavasti. Kappaleella House Without Windows solistin tueksi tulee taustalaulaja muodostaen hyvän harmonian, Roksan piti molempien persoonallisuudet esillä hienosti. Bassossa taas on potkua, mutta ei koskaan löysää keinotekoista paksuutta.

Lue testi tästä.

Roksan Radius 7 + Nima | Ideaali.fi

AV Forums - Englanti

Roksan Radius 7 kuulostaa vaikuttavan väkevältä soittimelta ja demonstroi kiistattomasti, että unipivot-varsia on väärin väittää bassojen ulottuvuudelta vajaaksi.

Soitin saattaa näyttää hentoiselta, mutta Roksanista irtoaa mojova potku. Ehkä enemmän ulkoasusta pystyisi arvaamaan kyvyn upean soljuvaan rytmiikkaan.

Kun asennat Goldring Legacy tai Van den Hul DDTII -äänirasian Radius 7:n varteen, kokonaisuus maksaa lähes yhtä paljon kuin Celaraudio Performance V2 tai Linn Majik LP12. Kriittisesti arvioituna Roksanin suorituskyky on hieman parempi kuin kummankaan noista mainituista levysoittista.

Roksan Radius 7 + Nima | Ideaali.fi

Stereophile - USA

Roksan Radius 7:n sisustusvastaavaa viehättävässä ulkoasussa ei ole juuri turhaa tai markkinointimielessä valittua. Jokainen soittimen komponentti ja ratkaisu on tarkan insinöörityön tulosta. Ideat on jalostettu pilkuntarkasti aina alkuperäisestä Roksan Xerxes -levysoittimesta asti vuodelta 1985.

Laitoin soimaan Chansons de Léo Ferré -levyn, eikä se ole koskaan kuulostanut näin täyteläisesti toistetulta ja esitys oikeaoppisesti rekonstruoidulta. Olen soittanut levyä useissa laitteistoissa, joiden hinnat ovat kuusinumeroisia, eikä se ole koskaan kuulostanut näin perustavanlaatuisesti aidolta ja musiikillisesti nautinnolliselta.

Levy toisensa jälkeen kuulosti helpolta ja luonnolliselta, yksityiskohdiltaan ylitsevuotavalta. Olin taivaassa. Roksan Radius 7:lla on erehtymätön kyky toistaa musiikki luonnollisella ja vapaasti soljuvalla tavalla, joka aina kuljettaa mieleni pois hifiäänestä ja takaisin siihen musiikkiin, joka on soimassa.

Roksanin levysoitin, joka koostuu Radius 7 -pyörittimestä, Nima-äänivarresta ja Corus Silver -äänirasiasta ansaitsee vilpittömän kunnioitukseni ja syvän kiintymykseni. Täyteläinen keskialue ja syvä alabasso ovat hyvin viettelevät, karheudesta vapaa diskanttitoisto taas aina hyvin hienostunut.