SoulNote A-2 integroitu vahvistin

7 270  / kpl

SoulNote A-2 on japanilaisvalmistajan keskimmäinen stereovahvistinmalli ja todella upean kuuloinen.

Poista

Kuvaus

SoulNote A-2

SoulNote A-2 – Kerrassaan upeasointinen vahvistin

SoulNote A-2 on äänenlaadullisesti vielä pidemmälle viety kuin jo erittäin hieno A-1. Pikkuvelimallin lailla myöskään A-2 ei komeile laajoilla ominaisuuksilla, monipuolisuuden sijaan on keskitytty vain ja ainoastaan äänenlaadun maksimointiin. Ohjelmalähteet hankitaan erikseen käyttäjän tarpeiden mukaan ja A-2 vahvistaa niiden signaalin sanoinkuvaamattoman puhtaalla ja kauniilla tavalla.

Täysin balansoitu ja ilman negatiivista takaisinkytkentää

SoulNoten alkuperäinen täysin balansoitu ja ilman negatiivista takaisinkytkentää tehty rakenne on läpikotaisin optimoitu ja käytössä parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Jännitetakaisinkytkentä on kokonaan eliminoitu pääteasteessa, jännitevahvistusasteessa ja virtalähteen kytkennässä. Kaikki kytkennät ja komponentit on mietitty erittäin tarkkaan, jotta äänenlaatu pysyy kaikin puolin erinomaisena. Tinkimättömän suunnittelun tuloksena on harvinaisen sävykäs, täyteläinen, puhdas ja välittömästi kommunikoiva.

Releohjattu äänenvoimakkuuden säädin

A-2:n äänenvoimakkuuden säätö ei käytä perinteistä pyörivää tai elektronista äänenvoimakkuuden säädintä. Sen sijaan se hyödyntää uutta relekytkentäistä ja täysin balansoitua attenuaattoria. Tämä lisää merkittävästi tarkkuutta ja mahdollistaa äänikuvan ilmenemisen entistä kolmiulotteisemmin. Lisäksi se parantaa säädön tarkkuutta ja kanavatasapainoa läpi säätöalueen.

Ideaali rakenne

Sisääntulosignaalin käsittely on tehty erinomaisen järkeväksi. Liitännät, sisääntulon valitsin, äänenvoimakkuussäädin ja ilman negatiivista takaisinkytkentää tehty jännitevahvistus yhdelle monikerroksiselle piirikortille. Piirikortilla ei ole yhtäkään suojausta tai suodatusta, joka voisi vaikuttaa negatiivisesti äänenlaatuun, jotta saadaan poistettua kaikki häiritsevät tekijät kuten värähtelyt kaapeleista ja induktiivisista komponenteista, säteilyhäiriöt jne. Ideaali rakenne on saatu aikaan kiitos balansoidun reletoimisen vaimentimen.

Julma virtalähde

Virtalähteen ytimenä on 600VA bifilaarisesti käämitty rengassydänmuuntaja, tehokkainen SoulNoten historiassa. Valmistaja on alentanut impedanssia yhdistämällä useita korkeajännitteisiä, pienikapasiteettisia suodatinkondensaattoreita rinnakkain ja käyttämällä nopeaa palautusdiodia. SoulNote on myös hienosäätänyt pienimmätkin yksityiskohdat virtalähteen tehostamiseksi, kuten sijoittamalla suorakulmaisen diodin lähelle virtamuuntajaa, mikä lyhentää virtasilmukoita. Tämä lisää edelleen signaalikohina-suhdetta ja virtalähteen nopeutta.

Yksilöllisesti sovitetut pääteastetransistorit

Päätetransistorit on valittu ja paritettu tarkoitukseen suunnitellulla laitteella, joka mittaa Vbe-virran määrän eikä reagoi transistorien lämpötilan nousuun. Täydellinen neljän rinnakkaisen transistorin sovittaminen tuottaa runsaan virtareservin kaiutinkuormaan ja puhtaan erottelukykyisen äänenlaadun.

Kaksi vaihtoehtoista mono-tilaa

SoulNote A-2 voidaan kytkeä päätevahvistimeksi, jolloin virransyöttö mikrokontrollerille katkaistaan ja niin ohjelmalähteen valinta kuin äänenvoimakkuusäätökin jäävät pois signaalitieltä. Tämä parantaa signaalikohinasuhdetta. Käyttäjä voi valita RCA- tai XLR-tulot myös päätevahvistikäytössä.

Toimintamoodina voi olla tuplamono, jolloin vahvistin syöttää saman sisääntulosignaalin kumpaankin päätevahvistinkanavaan bi-amp-kytkentää varten tai siltakytkentä, jolloin vahvistin muuttuu 2x 100W / 8ohm ja 2 x 200 W / 4 ohm -stereovahvistimesta 1 x 400 W / 8 ohm -monovahvistimeksi.

Lisätietoja englanniksi klikkaa tästä

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hämmentävän hieno äänenlaatu.

  • Erittäin vankka rakenne.

  • Selkeä ja helppokäyttöinen.

  • Ei digitaalisia sisääntuloja, eikä minkäänlaisia sisäänrakennettuja tukia verkon musiikkipalveluille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

SoulNote

Teho

100W ×2 (8ohm), 200W ×2 (4ohm), 400W (BTL MONO 8ohm)

Taajuusalue

3 – 240 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset

Sisääntulot

Analogiset: 3 x stereo RCA / 3 x stereo XLR

Suoratoistopalvelut

Ei sisäistä verkkosoitinta

Mitat

430 x 423 x 160 mm

Paino

20 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuuaika

3 vuotta