UUTUUS

Cabasse Abyss vahvistin

1 790  / kpl

Tehokkaalla DSP-prosessoinnilla, netin suoratoistopalveluiden tuella ja erinomaisella äänenlaadulla varustettu vahvistin vaativalle musiikinkuuntelijalle.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Cabasse Abyss striimaava vahvistin

Suuri ääni ja suuret ominaisuudet kompaktissa koossa – Cabasse Abyss

Cabasse Abyss -striimaava vahvistin kykenee tuottamaan 2 x 120 W 8 ohmiin ja 2 x 215w 4 ohmiin lähtötehon. Vahvistimen monipuolisten säätöjen ja DSP-prosessoinnin tuloksena Abyss kykenee tuottamaan optimaalisen kuuntelukokemuksen akustiikaltaan hyvinkin erilaisiin tiloihin. Erittäin monipuolinen Cabasse Abyss -vahvistin voi vastaanottaa musiikkia Bluetoothin ja AirPlay 2:n kautta, toistaa DLNA:n kautta jaettuja kappaleita ja käyttää lukuisia suoratoistopalveluja kuten Spotify, Tidal, Qobuz jne. Sen analogisten ja digitaalisten tulojen ansiosta Abyss -vahvistin voidaan helposti yhdistää monenlaisiin lähteisiin, mukaan lukien televisioon HDMI eARC -tulon ansiosta.

Cabasse Abyss vahvistin | Ideaali.fi

Cabasse Abyss: Kalibrointi

Cabasse Abyss on suunniteltu toimimaan optimaalisesti monenlaisten kaiuttimien kanssa, oli kyseessä sitten hylly- tai lattiakaiuttimet. Abyss -vahvistin hyödyntää ranskalaisen valmistajan kehittämiä DSP-teknologioita, mukaan lukien asetus, joka ottaa huomioon kuuntelupaikan ja kaiuttimien sijoittelun huoneessa. Lisäksi Cabassen kehittämä DFE (Dynamic Fidelity Enhancer) -teknologia muokkaa järjestelmän bassovastetta aktiivisesti kuunteluvoimakkuuden funktiona, huomioiden näin ihmiskorvan herkkyyden muuttumisen äänenvoimakkuuden funktiona, ominaisuuden voimakkuutta voi säätää oman mieltymyksen mukaan laajalla skaalalla ja sen saa luonnollisesti myös pois päältä. Kaikkea voidaan hallita helposti Cabasse Stream Control -mobiilisovelluksesta. Cabassen vahvistimessa on omat räätälöidyt DSP- profiilit valmistajan omille kaiuttimille ja geneerinen asetus muiden valmistajien kaiuttimille. Vahvistimen monipuolisilla säädöillä toiston muokkaaminen omaan akustiikkaan ja mieltymyksiin sopivaksi käy helposti.

Cabasse Abyss vahvistin | Ideaali.fi

Cabasse Abyss: DSP Cabasse-kaiuttimille

Vaikka Cabasse Abyss -vahvistin pystyy optimoimaan minkä tahansa kaiutinparin toimivuutta erilaisissa akustisissa ympäristöissä, se on entistä tehokkaampi Cabasse-kaiuttimien kanssa patentoitujen DEAP-teknologian (Digital Enhancement of Acoustical Performance) ansiosta. Tämä tarjoaa asetuksia erityisesti Cabasse Minorca MC 40-, Cabasse Murano-, Cabasse Java MC40- ja Cabasse Murano Alto -sarjojen hylly- ja lattiakaiuttimille. DEAP-teknologia suorittaa keskimäärin yli 290 miljoonaa operaatiota sekunnissa toiston optimoimiseksi ottaen huomioon jokaisen käyttäjän erityisasetukset.

Cabasse Abyss vahvistin | Ideaali.fi

Cabasse Abyss: Hi-Res-suoratoisto

Suoratoistoa varten suunniteltu Abyss -vahvistin voidaan helposti yhdistää WiFi- tai Ethernet-yhteydellä paikalliseen verkkoon ja internettiin. DLNA-yhteensopivuus varmistaa, että voit nauttia kaikista paikallisessa verkossa jaetusta musiikista NAS-palvelimelta tai tietokoneelta käsin. Sisäinen DAC tukee suurinta osaa ääniformaateista, kuten WAV, MP3, AAC, WMA, AIFF, FLAC, ALAC ja Ogg, sekä DSD-tiedostoja aina DSD128 asti. Näitä voidaan myös lukea USB-tikulta tai ulkoiselta kovalevyltä.

Kun vahvistin on yhdistetty internettiin, se voi toistaa musiikkia verkon johtavista musiikkipalveluista, kuten Qobuz, Tidal, Spotify ja Deezer. Se on myös yhteensopiva Apple AirPlay 2 -tekniikan kanssa, joten voit helposti suoratoistaa musiikkia langattomasti iPhonesta, iPodista tai Macista. Lukemattomiin verkkoradioihin pääsy on myös mahdollista. Ilmaiseksi Android ja Apple mobiililaitteille ladattava applikaatio mahdollistaa vahvistimen ominaisuuksien helpon käytön. Voit myös toistaa ääntä vahvistimeen Bluetooth yhteyden yli.

Cabasse Abyss vahvistin | Ideaali.fi

Cabasse Abyss: kattava yhdistettävyys

Monien suoratoistovaihtoehtojen lisäksi Cabasse Abyss tarjoaa runsaasti liitäntämahdollisuuksia, kuten kaksi RCA-tuloa ja optisen tulon esimerkiksi levysoittimen tai CD-soittimen liittämiseen. HDMI eARC -liitäntä mahdollistaa television vaivattoman yhdistämisen. Lopuksi subwoofer-ulostulo mahdollistaa subwooferin liittämisen.

Cabasse Abyss vahvistin | Ideaali.fi

Cabasse Abyss: kosketusnäyttö

Design on keskeinen osa Abyss vahvistimen luonnetta. Abyss sisältää pyöreän kosketusnäytön jonka avulla voit helposti säätää äänenvoimakkuutta näyttöä ympäröivän pyörivän renkaan avulla. Kosketusnäyttö on käytännöllinen lähteiden vaihtamiseen, pikakuvakkeisiin pääsyyn ja toistettavan musiikin kansikuvien katseluun. Cabasse Abyss -vahvistinta voidaan myös ohjata etänä mobiilisovelluksesta.

Akustisen kalibrointijärjestelmänsä, lukuisien signaalinkäsittelyjärjestelmiensä ja suuren tehonsa ansiosta Cabasse Abyss -vahvistin on oiva valinta monenlaisten hylly- ja lattiakaiutinparien kumppaniksi. Se on todellinen ominaisuuksien ja äänentoiston pikkujättiläinen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Suora tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille – Spotify, Tidal, Deezer jne. + Bluetooth ja AirPlay 2 tuki.

  • Poikkeuksellisen erinomainen äänenlaatu

  • Ohjaa hyvin vaikeitakin kaiuttimia

  • HDMI eARC tulo television helpoksi kytkemiseksi.

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Korkealaatuinen kuulokelähtö.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Teho

2 x 120w RMS 8ohm, 2 x 215w RMS 4ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset, 1 x sub out. kuulokelähtö

Sisääntulot

2 x stereo RCA,
1 x HDMI (eARC)
1 x optinen
USB.

Suoratoistopalvelut

Tuki lukuisille eri suoratoistopalvelulle. Mukana mm. Tidal, Deezer, Spotify, Qobuz…

Mitat

245 x 97 x 220mm (lev x kork x syv)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta