UUTUUS

Vienna Acoustics Mozart Infinity striimaavat aktiivikaiuttimet

12 500  / pari

Vienna Acoustics Mozart Infinity yhdistää striimaavan aktiivikaiuttimen vaivattomuuden ja valmistajan tunnetun hyvin kauniin äänenlaadun.

Poista

Kuvaus

Vienna Acoustics Mozart Infinity

Premium luokan viimeistely ja äänenlaatu, erinomainen käytön helppous – Vienna Acoustics Mozart Infinity

Vienna Acoustics Mozart Infinity on poikkeuksellisen musikaalinen ja miellyttävä striimaava aktiivikaiutinpari, todellinen hitechin ja taiteen kaunis unelmaliitto. Valmistaja myös asettaa viimeistelyn laadulla referenssin, joihin muiden valmistajien tuotteita verrataan, hintaluokasta riippumatta.

Mozart Infinity striimaa kaikilla oleellisilla tavoilla: Tidal Connect, Qobuz (Roonin kautta), Spotify Connect, AirPlay 2, Roon ready. Balansoidun ja balansoimattoman analogitulon ansiosta saat kiinni esimerkiksi sekä levysoittimesi että CD-soittimesi, eARC HDMI huolehtii televisiostasi ja päälle löytyvät vielä optinen ja koaksiaalinen digitulo.

Infinityn kehitystyössä käytettiin monenlaista erityisen hyväksi havaittua elektroniikkaa ja niin Beethoven Reference kuin Liszt Reference -kaiuttimia. Toisin sanoen lähtökohdat äänenlaadulle asetettiin erittäin korkealle. Mozart Infinity hoitaa kahdella elegantilla ja sirolla lattiakaiuttimella koko äänentoistosi. Ei esillä olevaa elektroniikkapinoa sen enempää kuin piiloon sullottua ohjelmalähdettä ja vahvistinta, ei ylimääräistä johtosoppaa, vain yksi kaunis ja hyvin kaunisääninen kaiutinpari.

Näiden kaiuttimien suunnittelu alkoi jo kuusi vuotta ennen ensimmäistä julkistusta. Tiivistä ja ahkeraa striimerin, da-muuntimen ja vahvistimien tutkimista. Millä yhdistelmällä saadaan erittäin hyvä äänenlaatu hires-striimauspalveluista ja vielä kuitenkin kohtuullisella hinnalla. Mozart Infinityä voi sanoa suunnittelija Peter Ganstererin edistyneimmäksi ja vallankumouksellisimmaksi tuotteeksi. Puhdas, selkeä, yksinkertainen ja parhaan mahdollisen nautinnon musiikista tarjoava laitteisto piilotettuna kahteen kaiuttimeen.

Täysin eurooppalaiset (striimeri, DA-muunnin, vahvistin, kotelo, patentoitu flat-spidercone-teknologia) Mozart Infinityt tiivistettynä:

-Erittäin korkealuokkaiset striimeri, DA-muuntimet ja vahvistimet.
-Korkein studiotasoinen äänenlaatu
-Erittäin tehokas neliytiminen prosessori, mahdollisimman häviötön suorituskyky
-Audioprosessointi natiivilla näytteenottotaajuudella
-Vienna Acoustics komposiittikartio, flat-spidercone-teknologia

Roy Gregoryn raportti Munich 2023 -highend-messuista:

“…But there’s no escaping the stark fact that, on the evidence of this show, there’s a lot of pricy hardware devoted to streaming, to very little musical effect. Not that I’m putting all the burden of blame on the streaming you understand; there were a fair few very expensive loudspeakers and amplifiers which must shoulder their share of responsibility for my disappointment, too.

Having said that, sometimes convenience and practicality really does have its place too, and that’s where streaming has an edge.

Now, if you can have that convenience without compromising performance, you’ll be onto something approaching audio’s current Holy Grail. Who thought the ultimate prize would be discovered in the Vienna Acoustics room, where this most conservative of companies was showing its new Mozart Infinity, a particularly pretty, compact floor-standing, all in one loudspeaker system…”

Roy Gregory’s show report Munich 2023

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Yksi kaiutinpari on kokonainen striimaava stereolaitteisto.
  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Alas ulottuva bassotoisto, ei yleensä kaipaa subwooferin tukea.

  • Jos etsit kuivan analyyttista kaiutinta, löydät parempia vaihtoehtoja muilta valmistajilta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

30 – 22 000 Hz

Maksimi tehonkulutus

350 W

Elementit

1.1" käsin pinnoitettu VA silkkikalottidiskantti, 2kpl 6” komposiittikartioinen Flat X4P Spidercone bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2,5-tie

Mitat

216 x 972 x 343 mm

Paino

41 kg / pari

Viimeistely

Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen, Kirsikka, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta

Vienna Acoustics Mozart Infinity striimaavat aktiivikaiuttimet | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.