Integra DRX-8.4 kotiteatterivahvistin

€ - Kysy tarjous

Integra DRX-8.4 on 11.4-kanavainen järeän luokan AV-vahvistin vaativiin asennuksiin. Markkinoiden paras Dirac Live -huonekorjaus ja erinomainen äänenlaatu.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 4-7 arkipäivää.

Kuvaus

Integra DRX-8.4

Erinomaiset integrointimahdollisuudet, Dirac huonekorjain ja kovan luokan äänenlaatu – Integra DRX-8.4

Integra DRX-8.4 11.4-kanavainen kotiteatterivahvistin tarjoaa luokkansa parhaana kaiken hienostuneisuuden ja nyanssit siinä, missä voimankin kaikkeen materiaaliin, mitä nautitkin. TV-sarjat, elokuvat, pelit, musiikki – kaikki toimivat. Lippulaivatason ominaisuudet ja tekninen toteutus luovat vakaan perustan niin kotiteatterielämyksille kuin koko kodin äänentoistollekin.

Valmistajan tiivis yhteistyö kotiteatterisuunnittelijoiden ja -asentajien kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen toimivuuden niin premium-tason suorituskykyä vaativalle lifestyle-kuluttajalle kuin asennusammattilaisellekin. Integra DRX-8.4 on enemmän voimaa ja enemmän symmetriaa. Yksinkertaisesti tiivistettynä: Integra määrittelee audiofiilitason äänenlaadun uudelleen tällä alan johtavalla kotiteatterivahvistimella.

DRX-8.4:n 11 vahvistinastetta pystyvät tuottamaan 150 wattia per kanava (8 ohm, 20 – 20 000 Hz, 0.08 % harmoninen särö, kaksi kanavaa kuormitettuna), mikä antaa vaativalle kuluttajalle enemmän joustavuutta kuin koskaan kotiteatterin kanssa. Symmetriset vahvistinasteet yhdessä kahden 768 kHz/32-bit ESS ES9026PRO 32-bit Hyperstream® II -DA-muuntimen kanssa varmistavat, että äänenlaadusta todellakaan tingitä. 11 kanavaa on valjastettu kotiteatterikäyttöön ja lisänä ovat Zone 2 ja Zone 3.

Vahvistin sisältää Dirac Live Premium -lisenssin ja vahvistin on suoraan laatikosta nostettuna valmis hoitamaan erinomaisen huonekorjauksen. Korjauksen teko on helppoa sekä PC että Mac-ympäristössä lisävarusteena hankittavalla USB-mikrofonilla tai voit käyttää puhelimessa Integra-appia ja mukana tulevaa mikrofonia. Huoneen mitat ja muodot eivät enää vaikuta haitallisesti äänenlaatuun!

DRX-8.4 tarjoaa premium-laatuiset XLR-annot ja sisääntulot ammattitasoiselle liitettävyydelle pitkien kaapelivetojen kanssa. Referenssitason AB-luokkaiset vahvistimet varmistaa parhaan mahdollisen äänenlaadun kaiuttimiesi kanssa. Ja vain parasta highend-laitteistoosi myös DA-muuntimien puolella. ESS Sabre -DA-muuntimia käytetään DRX-8.4:n dekoodaamille signaaleille kaikissa kanavissa varmistamaan aito ja mukaansa tempaava äänikokemus.

Yleensä kotiteatterivahvistimessa ei ole mahdollisuutta käyttää päätevahvistinasteita subwoofereille, mutta DRX-8.4:ssa se ei ole ongelma. Kaksi kanavaa voivat hyvin hoitaa passiivisubwooferisi ja saat kaiken sen matalataajuisen informaation käyttöön, mitä elokuvasi, pelisi ja musiikkisi ansaitsee. Resonoimattomat alumiiniset jäähdytysprofiilit ja korkealuokkaiset suotokondensaattorit varmistavat vahvistimen järkähtämättömän vakaan toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • 11 vahvistinkanavaa kotiteatterille, sekä Zone 2 ja Zone 3.

  • Mahdollisuus käyttää kahta vahvistinkanavaa passiivisubwoofereille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Dirac Live huonekorjain

  • Helposti integroitavissa monenlaisiin asennusjärjestelmiin.

  • Syvyys 47 cm ja massa 22,5 kg asettavat omat vaatimuksensa sijoituspaikalle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Integra Audio

Mitat

435 x 198 x 470 mm

Paino

22,5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta