Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa

Gallo Acoustics tekee asiat hieman eri tavalla. Gallon valikoimista on turha etsiä perinteisiä kantikkaita kotelokaiuttimia, mutta kyse ei ole pelkästään visuaalisista tekijöistä vaan yksinkertaisesti siitä, että pyöreä muoto tuo mukanaan myös useita akustisia etuja. Ostaessasi Gallo Acoustics kaiuttimet, et osta vain ”kivan näköisiä” kaiuttimia, vaan äänenlaadultaan yhdet luokkansa palkituimmista kaiuttimista. Gallo – kaikkea muuta kuin tylsää Hi-Fi:ä 

Mistä kaikki sai alkunsa..

Anthony Gallo suunnitteli ensimmäisen kaiuttimensa 14 vuoden ikäisenä. Hänen ensimmäinen kaupallinen kaiuttimensa näki päivänvalon vuonna 1994. Tänään Gallo Acousticsin kaiuttimia myydään yli 30 eri maassa. 

Anthony Gallo syntyi vuonna 1963. Nuoresta iästään lähtien Anthony oli hyvin kiinnostunut tietämään kuinka eri laitteet toimivat. Monet laitteet kokivatkin puretuksi tulemisen kohtalon, kun niiden sisäisen sielunelämän selvittäminen nousi liian houkuttelevaksi seikaksi Anthonylle vastustaa. 13 vuotiaana Anthony rakensi ensimmäisen elektrostaattisen kaiuttimensa hän kertoo saaneensa näpeillensä lukuisia kertoja – elektrostaattisissa kaiuttimissa paneelin jännite voi nousta useisiin tuhansiin voltteihin. Tämä ei kuitenkaan hidastanut Anthonyn tahtia ja vuonna 1994 Gallo sai alkunsa. 

Ensimmäiset Gallon valmistamat kaiuttimet yli 130kg kappaleelta. Tämä kaiutin osoittautui kuitenkin nopeasti liian haasteelliseksi niin kokonsa kuin hintansa puolesta. Vuonna 1999 Gallo keskittyi suunnittelemaan sarjaa ultra kompakteja kaiuttimia jotka pienestä koostaan huolimatta tarjoaisivat aidosti hyvän äänenlaadun. Gallon kokemus pyöreistä koteloista ja patentoidusta kotelon sisäisestä S2 vaimennusaineesta toimivat lähtökohtana näiden uusien ultra kompaktien kaiuttimien suunnittelulle, jonkin ajan päästä Gallo julkaisikin kuuluisan Micro mallinsa. Mallisto on sittemmin kasvanut useilla uusilla malleilla, mutta kaikkien eri mallien toiminnan perustana toimii edelleen teräksiset pyöreät kotelot ja S2 vaimennusaine.

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo Acousticsin mallisto muodostuu Micro, Adiva ja Droplet malleista. Kustakin mallistosta on tarjolla perusversion lisäksi korkealaatuisemmalla kaiutinelementillä varustetut “SE” mallit.

Häivytä tai korosta – sinä päätät.

Gallo Acousticsin Micro, Adiva ja Droplet kaiuttimiin on tarjolla 11 vakioviimeistelyä, jonka lisäksi voit valita kaiuttimesi väriksi minkä tahansa RAL värikartan sävyn tai voit toimittaa meille värimallin johon haluat kaiuttimesi värin sovitettavan. Yksiväristen kaiuttimien lisäksi voit tilata kaiuttimesi myös eri tekstuureilla tai vaikka aidolla 24k kultauksella varustettuna. 

Yksivärisistä vakiovärien ulkopuolisista sävyistä veloitamme 60€ per kaiutin. Tekstuurit ja mahdolliset kaiuttimien kultaukset katsotaan aina tapauskohtaisesti. 

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo Micro, Adiva ja Droplet kaiuttimiin ja niiden “SE” versioihin voit valita haluamasi viimeistelyn. Voit sovittaa kaiuttimen värin muihin kotisi pintoihin tai voit yhdistellä useita eri värisävyjä luovasti toisiinsa. Vapauta mielikuvituksesi.

Pienet kaiuttimet – suuri ääni

Pienestä koostaan huolimatta Gallon kaiuttimet kykenevät tuottamaan yllättävän kokonaisvaltaisen äänentoiston. Kaiuttimien pieni koko tulee esille lähinnä kaiuttimien köykäisenä bassotoistona, tämä puute on helppo korjata lisäämällä järjestelmään erillinen subwoofer. Valikoimissamme olevista malleista käyttöön soveltuu erinomaisesti esim. MK Sound V8, Monitor Audio Radius 380 ja 390, REL T Zero, sekä tietysti Gallon oma TR-3 subwoofer. 

Kaikki Gallon kaiutinmallit kykenevät tuottamaan hyvin laaja-alaisen ja tasaisen äänikentän. Kaiuttimen ääni täyttää isonkin tilan mukavan letkeällä ja lämminsävyisellä toistollaan, näin ollen ne soveltuvat erinomaisesti kotien lisäksi mm. erilaisten kahviloiden ja ravintoloiden kaiutinratkaisuksi – bonuksena Gallon kaiuttimien visuaalinen ilme jolla on helppo myös piristää erilaisten tilojen yleisilmettä. 

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo kaiuttimilla on helppo toteuttaa persoonalliset äänentoistoratkaisut niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Piristä oman kotisi tai liiketilasi ilmettä Gallo kaiuttimilla ja kaupanpäälle saat erinomaisen äänentoiston. Todellinen win-win tilanne.

Asenna seinälle, tasolle, kattoon tai jalustalle. 

Gallo kaiuttimien mukana toimitetaan vakiona asnenusrengas jonka avulla kaiutin voidaan asentaa mille tahansa tasaiselle alustalle. Tämän lisäksi erillisenä asennustarvikkeena on saatavissa kiinnike niin seinä- kuin kattokiinnitykseen. Droplet mallien mukana toimitetaan vakiona 2m mittainen kaapeli jolla kaiutin voidaan roikottaa katosta, kaapelin pituutta on helppo säätää ja halutessasi voit tilata kaiuttimen myös pidemmällä kaapelilla varustettuna. Valikoiman kruunaa yksinkertaisen tyylikäs lattiajalusta.

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo kaiuttimien asennustarvikkeet mahdollistavat kaiuttimien asentamisen melkein mihin tahansa pintaan. Tässä onnellinen pari nauttii Gallo Micro Droplet kaiuttimien toistossa osana hääjuhlien somisteita.

Myös kotiteatteriin

Gallo Acoustics kaiuttimien ympärille voidaan toteuttaa luonnollisesti myös monikanavaiset kotiteatterijärjestelmät. Gallon kompaktit kaiuttimet katoavat tehokkaasti osaksi huoneen sisustusta, jonka lisäksi niiden muodostama laaja-alainen äänikenttä on omiaan tuottamaan kuuntelijan tasaisesti ympäröivän äänimaailman. Micro ja Adiva mallit toimivat hienosti myös mm. Dolby Atmos järjestelmien kattokaiuttimina. Kotiteatterikokonaisuuksia rakennettaessa järjestelmään on lähtökohtaisesti hyvä hankkia myös hyvälaatuinen subwoofer, eli bassokaiutin.

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo kaiuttimilla on helppo toteuttaa huomaamattomat kotiteatterijärjestelmät.
Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo Acoustics kaiuttimet sulautuvat tehokkaasti osaksi sisustusta niin haluttaessa. Tämä kotiteatteriasennus tuskin aiheuttaa närästystä kaiuttimien liian dominoivan ilmeen johdosta.

Julkistilat – kahvilat, ravintolat yms.

Gallo kaiuttimilla voit toteuttaa persoonalliset, hauskat ja korkealaatuiset äänentoistoratkaisut monenlaisiin tiloihin. Kaiuttimien monipuoliset asennusmahdollisuudet, käytännössä loputon värivalikoima ja korkealaatuinen äänenlaatu tekevät Gallosta niin ulkonäöltään kuin toistoltaan positiivisesti massasta erottuvan vaihtoehdon. 

Kaiuttimia saa myös ns. 70/100v linja-asenteisena mallina. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaiuttimia voidaan ketjuttaa useita peräkkäin yhteen ja samaan vahvistimen syöttöön. Tästä on monesti etua etenkin suurissa tiloissa joissa etäisyydet eri kaiuttimien ja niitä ohjaavan vahvistimen välillä voivat olla suuria. Perinteisissä järjestelmissä kullekin kaiuttimelle pitäisi vetää oma kaapelinsa vahvistimelta, mutta 70/100v järjestelmissä kaiuttimille menevää kaapelia voidaan ketjuttaa kaiuttimelta toiselle. 

Meiltä saat tarvittaessa niin tuotteet kuin suunnittelun ja asennuspalvelut liiketilasi AV-ratkaisujen toteuttamiseen. Kysy tarjous!

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Äänentoisto voi olla myös oleellinen osa ravintolan tai kahvilan sisustusta. Gallo kaiuttimien tuottama hyvin laaja-alainen äänikenttä toimii loistavasti tämän kaltaisissa ympäristöissä.

Anna mielikuviteksi lentää

Gallo Acousticsin kaiuttimia on asennettu kotien ja julkisten tilojen lisäksi mm. Eero Aarnion pallotuolien sisään – näihin voit tutustua mm. Oodi kirjastossa. Gallon tuotteita olemme toimittaneet myös lukuisiin veneisiin, matkailuvaunuihin, autoihin jne. Nyt vain rohkeasti ideoimaan..  

Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallon kaiuttimet voit tilata juuri haluamasi värisenä kohtuulliseen 60€ lisähintaan. Smoothie baarissa voit tilata kaiuttimet vaikka pirteissä eri hedelmiä kuvaavissa väreissä. Asennustarvikkeillamme asennus onnistuu käytännössä niin seinälle, tasolle, lattialle kuin kattopintaan. Muista että voit myös sekoittaa eri värisiä kaiuttimia, sillä kaiuttimet myydään kappaleittain.
Gallo Acoustics: Värikästä äänentoistoa | Ideaali.fi
Gallo Droplet malleihin voit valita haluamasi kaapelin värin 9 eri vaihtoehdosta. Mikäli tarvitset kaiuttimeesi yli 2m pituisen roikotuskaapelin, niin muista mainita tämä tilauksesi yhteydessä. Vakiona kaikki Droplet mallit valkoista mallia lukuunottamatta toimitetaan mustalla kaapelilla varustettuna.

Jaa artikkeli


Ideaali