THX Dominus – MK Sound X+ subwooferit parasta vaativille.

THX Dominus – MK Sound X+ subwooferit parasta vaativille.

Referenssiluokan bassotoistoa joka kuuluu ja tuntuu kropassa.

 

MK Sound X10, X12 ja X15+ subwooferit

M&K Sound valmistaja joka alunperin kehitti ja julkaisi markkinoille ensimmäiset subwooferit on juuri laajentanut valikoimaansa kolmella referenssiluokan subwooferilla.

M&K Sound X10+ : 2 x 10″ joita ohjaa 500w RMS pääteaste.
M&K Sound X12+ : 2 x 12″ joita ohjaa 600w RMS pääteaste.
M&K Sound X15+ : 2 x 15″ joita ohjaa 700w RMS pääteaste.

Kukin yllä mainittujen subwooferien pääteasteistka kykenee hetkellisesti tuottamaan noin kaksinkertaisen tehon jatkuvaan RMS tehoon suhteutettuna.

Kaikki malliston mallit ovat THX sertifioituja (X15+ kuuluu THX:n uuteen Dominus luokkaan) ja jokainen niistä pohjautuu push-pull periaatteelle joka mahdollistaa suuret maksimiäänenpaineet ja minimaaliset säröarvot. MK Sound subwoofereiden suunnittelun taustalla on #1 prioriteettina aina äänenlaatu. Saavutetun bassotoiston tulee olla napakkaa, puhdasta ja erottelevaa. Samaan hintaan voit saada läjän subwoofereita joiden yhteenlaskettu äänenpaine voi olla suurempi, mutta uskallamme väittää, että M&K Sound subwooferien toiston laatuun ei moni huomattavasti kalliimpikaan subwooferi pääse.

Uudet elementit ja uudet vahvistimet

Kaikissa sarjan subwoofereissa käytetään ICE D-luokan vahvistimia. Kyseessä on tanskalaisen B&O:n kehittämästä vahvistinratkaisusta joka on löytänyt tiensä nyt myös M&K:n subwooferien vahvistimiin. Uudet hiilikuitukartioita käyttävät elementit sisältävät 30% suuremmat puhekelat ja magneetit kuin edeltäjänsä. Elementtien iskun pituus on myös kasvanut. Näillä muutoksilla on saavutettu entistä alhaisempi särö, suuremmat äänenpaine varat, sekä alemmaksi ulottuva bassotoisto.

THX Dominus - MK Sound X+ subwooferit parasta vaativille. | Ideaali.fi

X15+ bassotoisto ulottuu 16Hz:iin, X12+:n 18Hz:iin ja sarjan pienimmän X10+:n 20Hz:iin. Värivaihtoehtoja on tasan yksi – mattamusta.

Uusien X+ sarjan subwooferien pääteasteissa ei ole sisäänrakennettuja huonekorjaimia tai parametrisiä ekvalisaattoreita. Niissä on keskitytty toteuttamaan pääteaste joka hoitaa hommansa korkealaatuisesti ja eleettömästi ja mahdolliset huonekorjaukset ja vasteen muokkaukset on jätetty sitten erillisten kotiteatterivahvistimien ja signaaliprosessorien hoidettaviksi.

MK subwooferien suositushinnat

MK Sound X10+ : 3 960€
MK Sound X12+ : 4 390€
MK Sound X15+ : 5 290€

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Jaa artikkeli


Ideaali