63 %

ADAM Audio GTC55 jalustakaiuttimet VARASTOPOISTO

Original price was: 1 600 €.Current price is: 600 €. / pari

ADAM Audio GTC55 on saksalaisvalmistajan laadukas kaiutinpari vaativalle käyttäjälle. Avaamaton pari edullisesti varastopoistona.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 55,60  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 667,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

ADAM Audio GTC55

Nauhadiskantillinen laatukaiutin teatteriin, studioon ja musiikista nauttimiseen – ADAM Audio GTC55

GTC-sarja eli Grand Theatre Components on saksalaisen studio-, hifi- ja kotiteatterikaiutinvalmistajan se nimenomaan kotiteatterikäyttöön suunniteltu mallisto. Tästä huolimatta GTC55 toimii erinomaisesti niin vaativan musiikinkuuntelijan nautintovälineenä kuin kotistudion erottelukykyisenä ja tasapainoisen läpikuultavana työkalunakin. Helppo 8ohm kuorma ja kohtuullisen hyvä 86dB herkkyys tarkoittavat, että GTC55 on mielekäs valinta myös putkivahvistimen seuraan.

Yksi pari varastopoistona avaamattomissa tehtaan pakkauksissa.

The X-ART (eXtended Accelerated Ribbon Technology) -diskantti perustuu laskostettuun nauhaan ja sen ansiosta sillä on tehollista säteilevää alaa 2,5-kertaisesti samankokoiseen kalottidiskanttiin verrattuna. Tämä tarkoittaa pienempää säröä, suurempaa puhdasta äänenpainetta ja laajaa säteilykuviota. Edelliseen sukupolveen verrattuna GTC55:n diskantti on 4 dB herkempi eli tarvitsee samaan äänenpaineeseen alle puolet tehoa ja toisto ylettyy 50 kilohertsiin asti.

5,5-tuumaisten HexaCone-bassokeskiäänisten kartiot muodostuvat kahden Kevlar-kerroksen väliin lisätystä Nomex-hunajakennorakenteesta. Näin saadaan erittäin kevyt ja jäykkä kartio, jolla ei ole kartioresonansseja toiminta-alueella.

Kaiutinpari pystyy musiikkisignaalilla jopa 114 desibelin hetkellisiin äänenpaineisiin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hintalaatusuhde.
  • Tasapainoisen erottelukykyinen äänensävy erinomaisella diskantilla ja uskottavalla bassolla.

  • Kokoonsa nähden hyvät äänenpainevarat.

  • Ulkonäössä ei ole highend-blingblingiä.

Lisätiedot

Taajuusalue

45 – 50 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

86 dB

Tehonkesto

120W jatkuvaa, 180W hetkellistä

Elementit

1 x X-ART laskostettu nauhadiskantti, 2 x 5.25" HexaCone-bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

505 x 206 x 316 mm (kork x lev x syv)

Paino

11,2 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

1 vuosi

ma_bronze_50_0.jpg|ma_bronze_50.jpeg->first->description

Audiophileman antoi Bronze 50 kaiuttimelle “Deeply Groove” tunnustuksen kiinnittäen erityistä huomiota kaiuttimen erinomaiseen bassotoistoon kaiuttimen pienestä koosta huolimatta. Katso koko testi täältä. 

 

ADAM Audio GTC55 jalustakaiuttimet VARASTOPOISTO | Ideaali.fi

Hifi Journal - Saksa

“375€ hintaan Bronze 50 on erittäin hyvä kaiutin… tyylikäs ja moderni ulkonäkö.. tasapainoinen ja hyvällä resoluutiolla varustettu sointi.”

“Top-Produkt palkinto”

ADAM Audio GTC55 jalustakaiuttimet VARASTOPOISTO | Ideaali.fi

Stereonet - Australia

“..Monitor Audio 50 kuulosti selkeästi kokoistaan suuremmalta kaiuttimelta.”

“Huolimatta Bronze 50:n soinnin tietynlaisesta pehmeydestä ei toisto ollut koskaan mitäänsanomatonta tai mautonta. Itse asiassa siinä oli runsaasti eloisuutta..”

“Hämmästyttävän kyvykäs edullinen kaiutin, toivon vain, että tämä kaiutin olisi ollut markkinoilla niinä aikoina kun olin liikenteessä pienellä budjetilla aloittavana hifi harrastajana.. ”

Lue testi tästä

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.