56 %

Artcoustic litteä seinäsubwoofer KÄYTETTY

Original price was: 1 490 €.Current price is: 650 €. / kpl

Artcoustic seinäsubwoofer ei ensivilkaisulla paljasta ollenkaan olevansa subwoofer vaikka elementtipinta-alaa on melkein 15-tuumaisen verran.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 59,77  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 717,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Artcoustic litteä seinäsubwoofer

Artcoustic litteä seinäsubwoofer – tanskalainen järeä ja huomaamaton subwoofer

Artcoustic on tanskalaisvalmistaja, jonka kaiuttimet on mietitty niin, että ne istuvat mahdollisimman hyvin sisustukseen. Monelle Artcousticin kaiutin menee taulusta eivätkä vieraatkaan arvaa mitään ennen kuin musiikki alkaa soida.

Litteä seinäsubwoofer sisältää kaksi 10-tuumaista bassoelementtiä suljetussa kotelossa. Pinta-alaa on lähes yhtä paljon kuin 15-tuumaisessa eli todella mukavasti vaikka seinälle asennettuna tätä ei subwooferiksi tunnista. Asennus vaatii vain mukana tulevan listan kiinnityksen seinälle ja subwooferin nostamisen sen varaan. Seinäsubwoofer on passiivinen eli vaatii erillisen vahvistimen. Voit valita itse käyttämäsi vahvistimen tai ostaa mukaan kolmekanavaisen Artcoustic-päätevahvistimen. Kiitos hyvän kartiopinta-alan Artcoustic seinäsubwooferin äänenpainevarat riittävät kotiteatterikäyttöön tai vähän isompaankin tilaan.

Subwooferin ytimenä käytetään tanskalaisia pitkäiskuisia bassoelementtejä, joiden moottorissa on nelikerroksinen kuparinen puhekela tuomassa lisää voimakerrointa ja oikosulkurengas minimoimassa särökomponentit. Kartio on jäykkä viisikerroksinen komposiittimalli, jonka massa yhdessä muiden liikkuvien osien massan kanssa tekee tästä kokoisekseen järeän bassoelementin, jonka toisto ylettyy kuuloalueen alarajalle asti ja lisäksi soundi on sävykkään napakka ja tarkka. Lineaarisesti toimivat bassoelementit ilman haitallisia resonansseja ovat erinomainen ydin laadukkaalle subwooferille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Syvyys vain 14,5 cm.

  • Ei näytä subwooferilta vaikka on järeä sellainen.
  • Ei näytä subwooferilta vaikka on järeä sellainen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Artcoustic

Taajuusalue

20 – 200 Hz (riippuu käytettävästi vahvistimesta)

Suositeltu vahvistinteho

100 – 350 W

Elementit

2 kpl 10" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

145 x 500 x 500 mm

Viimeistely

Valkoinen