Cabasse Antigua MC170 -jalustakaiutin

550  / pari

Cabasse Antigua MC170 tuo kolmitien ja koaksiaalielementin edut, suuren tehonkeston ja pistemäisen säteilylähteen, todella edulliseen hintaluokkaan.

Poista

Kuvaus

Cabasse Antigua MC170

Cabasse Antigua MC170 – ennennäkemättömän edullinen kolmiteinen koaksiaalikaiutin

Antigua MC170 tuo koaksiaalisuuden ja kolmitierakenteen edut todella edulliseen hintaluokkaan. Antigua toimii tasolla, hyllyssä ja jalustalla tarjoten sävykkään ja superdynaamisen soundin, jossa on kaikki Cabassen merkille tunnusomaiset hyveet pienessä koossa.

Uusi MC170-sarjan koaksiaalielementti on kehitetty edelleen arvostetun Eole-satelliitin koaksiaalin pohjalta. Koaksiaalissa (co-axial eli samankeskeiset) diskantti on keskiäänikartion keskellä. Näin saadaan pistemäinen äänilähde, joka kuulostaa joka suunnasta samanlaiselta, etenkin korvalle kriittisimmällä keskialueella. Sen lisäksi, että koaksiaalielementtiin perustuvalla kaiuttimella kuuntelualue on erittäin laaja, huoneen seinistä, lattiasta ja katosta tulevat heijastukset ovat äänensävyllisesti hyvin samanlaisia kuin kaiuttimesta suoraan kuuntelupaikalle tuleva ääni. Tämä auttaa pitämään stereokuvan poikkeuksellisen koherenttina, luonnollisena avarana.

Antiguan luonnollinen äänensävy toistaa lempimusiikkisi, -TV-sarjasi ja -elokuvasi ääniteuskollisesti hämmentävän hienolla realismilla ja uskottavuudella tässä hintaluokassa. Cabasse Antigua MC170 on yhtä hyvin kotonaan niin musiikilla kuin monikanavaisissa kotiteatterijärjestelmissäkin.

Bassoelementti on suunniteltu mekaanisesti erityisen tukevaksi ja nimenomaan kykeneväksi hoitamaan bassoalue kunnialla. Kolmitiekaiuttimen yksi oleellinen etu on se, että bassoelementti voidaan optimoida nimenomaan bassoille kun sen ei tarvitse toistaa keskialuetta ollenkaan. 17-senttinen basssoelementti perustuu kapton-runkoiseen hyvin jäähdytettyyn puhekelaan, jonka kiihtyvyys on ällistyttävän hyvä ja tehonkesto suuri.

Cabassen kaiuttimien kehityksessä hyödynnetään monipuolisia kaiuttomassa huoneessa tehtyjä mittauksia. Mittauksia tehdään kaiuttimen suoralta akselilta ja lisäksi kaikkialta sen ympäriltä, jotta kokonaisäänisäteily osataan ottaa huomioon ja huoneen vaikutus ei pilaa äänenlaatua. 360 astetta kaiuttimen ympäriltä otetut mittaukset auttavat suunnittelemaan kaiuttimen suuntaavuuden tarkoituksenmukaiseksi ja SCS-periaatteen (Spatially Coherent Source) mukaiseksi. Jakosuotimessa käytetään jyrkkyyksiä kuudesta 24 desibeliin per oktaavi aina tarpeen mukaan, jotta sekä äänensävy että vaihetoisto saadaan optimaaliseksi, huomioidaan kotelon vaikutus ja saadaan varmasti kaikki irti tarkoitukseen suunnitellusta koaksiaalielementistä.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 10T15MC-koaksiaalielementti tarjoaa puhtaan äänensävyn ja realistisen koherentin stereokuvan.

  • Tässä kaiuttimessa budjetti on käytetty äänenlaatuun, ei prameaan viimeistelyyn.
  • Hyvin edullinen kaiutin, jossa on kuitenkin kolmitierakenne ja koaksiaalielementi keskialueelle ja diskantille.

  • Jos kaipaat kehossa tuntuvaa bassotoistoa, niin suosittelemme kaiuttimen pariksi subwooferia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

60 – 20 000 Hz

Tehonkesto

75 W jatkuvaa, 550 W hetkellistä.

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

10T15MC-koaksiaalielementti, 170mm basso

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

40 x 23 x 30 cm

Paino

9 kg

Viimeistely

Kiiltävä musta, Kiiltävä valkoinen, Musta, Tammi

Takuu

2 vuotta