Cabasse Lipari 21 subwoofer

499  / kpl

Cabasse Lipari 21 on järeämpi subwoofer, mitä solakka ulkoasu antaa odottaa. Hetkellistä tehoa 8-tuumaiselle bassoelementille on jopa 400 wattia.

Poista

Kuvaus

Cabasse Lipari 21

Cabasse Lipari 21 – subwoofer, joka mahtuu melkein minne vain

Lipari 21 on järeämpi subwoofer, mitä sorjasta ulkomuodosta voi arvata. Tarkoitukseen suunniteltua 21-senttistä bassoelementtiä ohjaa hyvin tehokas vahvistin: jatkuvaa tehoa on 200 wattia ja hetkellistä 400 wattia. Lipari 21 on yhtä lailla kotonaan tuomassa lisää uskottavuutta pienten kaiuttimien bassotoistoon musiikinkuuntelussa kuin vaikka soundbarin tukena elokuvilla, peleillä ja TV-sarjoilla. Subwoofer on myös osa Cabasse Eole 4 -5.1-kaiutinjärjestelmää.

Vain 15 x 39 x 39 cm -kokoisena Cabasse Lipari 21 sopii hyvin TV-tason päätyyn tai seinää vasten. Vaikka Lipari on huomaamaton, se potkaisee napakasti ja sen dynaaminen soundi tuo realismia kaikelle kuunneltavalle materiaalille. Subwoofer toimii yhtä lailla stereojärjestelmissä kuin kotiteatterissakin, etenkin teatterijärjestelmissä subwoofer on ehdoton kunnollisen tunnelman saavuttamiseen.

Cabasse Lipari 21:ssä on normaalit voimakkuus-, jakotaajuus- ja vaihe-säädöt. Sekä säätimet että liitännät ovat subwooferin pohjassa joten kaapelivedot ovat mahdollisimman siistit eikä mitään paista silmiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Litteys ja hillitty leveys + korkeus helpottavat sijoittamista.

  • Normaalit säädöt helpottavat sovitusta monenlaisiin pääkaiuttimiin.

  • Tämä ei ole hirviösubwoofer, jolla ravistat ikkunankarmit irti seinistä. Lipari on parhaimmillaan pienten satelliittikaiuttimien soundin tukena.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

33 – 160 Hz

Teho

200 W jatkuvaa, 400 W hetkellistä

Sisääntulot

1 x Line in RCA

Elementit

1 x 8"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

390 x 390 x 150 mm (kork x lev x syv)

Paino

9 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta