Cabasse Riga 2 On-stand -kaiutin

2 890  / kpl

Cabasse Riga 2 on highend-kaiutin, jonka ulkonäkö ihastuttaa ja pysäyttää. Baltic 5 -mallia pienempänä, mutta yhtä tyylikkäänä, Riga 2 sopii visuaalisesti hyvin pieniinkin tiloihin.

Poista

Kuvaus

Cabasse Riga 2 On-stand

Cabasse Riga 2, kompakti, ultralaadukas ja ultratyylikäs

Cabasse Riga 2 On-stand on kompakti satelliittikaiutin tyylikkäällä jalustalla. Sen koko, 22 cm halkaisijainen pallo, on oleellisesti Baltic 5:a pienempi ja sen ansiosta Riga 2 toimii visuaalisesti kevyempänä elementtinä pienissä kuunteluhuoneissa. Kaiuttimen ytimenä on 17-senttinen koaksiaalielementti eli diskantti on bassokartion keskellä ja siten rakenne on optimaalinen pistesäteilijä. Kuuntelusuunnasta riippumatta äänensävy pysyy vakiona eli käyttökelpoinen kuuntelualue on erittäin laaja, käytännössä Riga 2 kuulostaa hyvin samanlaiselta ihan koko huoneessa.

Cabassen valmistama koaksiaalielementti Riga 2:n on teknisesti erittäin laadukas. Äänenlaatu riittää varmasti niin audiofiilille, kriittiselle musiikinystävälle kuin leffafriikillekin. Spatial Coherence Source Principle (SCS) tarkoittaa juuri sitä, että niin äänensävy kuin vaihetoistokin pysyvät vakiona kuuntelusuunnasta riippumatta ja tulos on aito, ilmava ja valtavan suuri, mutta silti koherentti äänikuva.

Cabasse Riga 2:a on kolmena eri versiona. Riga 2 On-stand on erittäin tyylikkäällä jalustalla lattialla seisova malli, Riga 2 On-wall seinälle asennettava ratkaisu ja Riga 2 On-base pöydälle tai tasolle asetettava kaiutin.

Muista subwoofer!

Riga 2 on suunniteltu käytettäväksi subwooferin kanssa ja stereolaitteistossa se on ehdottomasti parhaimmillaan Cabasse Pearl Sub -subwooferin kanssa. Pearl Sub sisältää vahvistimet satelliittikaiuttimillekin ja tarjoaa käyttöön kaikki oleelliset streamauspalvelut samoin kuin huonekorjauksen ja monihuonejärjestelmää varten tarvittavat ominaisuudet. Subwoofer myös sovittaa itsensä optimaalisesti käytössä olevalle Cabassen satelliittikaiuttimelle: Baltic 5:lle, Riga 2:lle tai iO3:lle. Kotiteatterissa voidaan sovitus subwooferiin tehdä kotiteatterivahvistimen bassonohjauksella eli Cabasseilla on helppoa tehdä myös ultramakean näköinen ja äänenlaadullisesti erinomainen kotiteatteri.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Cabasse Riga 2 On-stand -kaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Highend-äänenlaatu ja upea design samassa paketissa.

  • Erinomainen viimeistely.

  • Vain 22cm halkaisijaltaan.

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

95 – 20 000 Hz

Tehonkesto

150 W jatkuvaa, 1 000 W hetkellistä.

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm diskantti ja 170 mm keskiäänielementti samankeskeisinä.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

Halkaisija 220 mm, kokonaismitat 123 x 34 x 39 cm

Paino

14 kg

Viimeistely

Musta tammijalalla, Valkoinen tammijalalla, Musta mustalla jalalla, Valkoinen mustalla jalalla

Takuu

2 vuotta