Cabasse Santorin 30-500 subwoofer

2 490  / kpl

Cabasse Santorin 30-500 on referenssitasoinen subwoofer vaativalle käyttäjälle niin stereolaitteistoon kuin kotiteatteriinkin.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 14 - 21 arkipäivää

Kuvaus

Cabasse Santorin 30-500

Cabasse Santorin 30-500 – järeä subwoofer automaattisella huonekorjauksella

Cabasse Santorin 30-500 on tyylikäs ja uskottavan näköinen referenssiluokan subwoofer, joka toistaa alas ja kiitos älykkään automaattisen huonekorjauksen, tarkasti myös akustisesti vaikeissa huoneissa. Liitännät ovat poikkeuksellisen monipuoliset joten Santorin 30-500 on helppoa kytkeä monenlaisiin järjestelmiin, sekä stereolaitteistossa että kotiteatterissa.

Subwooferin ytimenä on hunajakennokartioinen herkkä 12-tuumainen bassoelementti, joka osoittaa alaspäin. Lattianrajassa oleva bassoelementti kytkeytyy huoneeseen erinomaisesti ja on myös poissa sekä silmiltä että sormilta. Cabasse 30ND40 -kaiutinelementti on suunniteltu nimenomaan suljettussa kotelossa toimivaksi. Yhdessä 500 wattia jatkuvaa ja 1 000 wattia hetkellistä tehoa antavan vahvistimen sekä subwooferin älyn kanssa tulos on viimeistäkin yksityiskohtaa myöten tinkimätön subwoofer moneen käyttötarkoitukseen. Basso pysyy tarkkana, uskottavana ja puhtaana alimpia taajuuksia myöten.

Santorin 30-500:n mukana tulee subwooferiin kytkettävä mittamikrofoni, jolla mitataan huoneen vaikutus kuuntelupaikalle. Huonekorjaimen äly analysoi mittauksen perusteella huoneen vaikutuksen ja minimoi huoneeseen syntyvien seisovien aaltojen ja heijastusten vaikutuksen bassotoistoon. Tulos on enemmän auktoriteettia, tarkempi sävytoisto ja tiukempi rintalastassa tuntuva potkaisu. Subwooferissa on kolme kaukosäätimellä valittavaa muistipaikkaa, joihin voi tallentaa käsin tehdyt tai automaattisen huonekorjaimen säädöt.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Referenssiluokan subwoofer älykkäällä huonekorjauksella.

  • Hyvät äänenpainevarat ja alas ulottuva toisto.
  • Monipuoliset liitännät varmistavat sopivuuden monenlaisiin laitteistoihin.
  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

22 – 200 Hz

Teho

500 W jatkuvaa, 1 000 W hetkellistä

Sisääntulot

2 x Line in RCA, 2 x Line in XLR ja kaiutintasoinen sisääntulo

Elementit

1 x 12"

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

430 x 380 x 470 mm (kork x lev x syv)

Paino

28 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta