Cabasse The Pearl Sub -aktiivisubwoofer

2 990  / kpl

Cabasse The Pearl Sub on aktiivisubwoofer, joka yhdistää hurjan bassotoiston 14 hertsiin saakka, kompaktin koon, automaattisen huonekorjauksen, kaikki oleelliset streamauspalvelut ja vahvistimet satelliittikaiuttimille.

Poista

Kuvaus

Cabasse The Pearl Sub -aktiivisubwoofer

Cabasse The Pearl Sub

Cabasse The Pearl Sub, vallankumouksellinen ja poikkeuksellisen tarkkasointinen subwoofer. Se on niin yhden huoneen kuin monihuonejärjestelmienkin laadukkaan stereolaitteiston ydin.

The Pearl Sub ei ole tavallinen subwoofer. Ei visuaalisesti, mutta ei varsinkaan pinnan alta. Valmistaja itse kutsuu The Pearl Subia high resolution subwooferiksi ja siihen on useampikin syy. Kiitos helppokäyttöisen huonekorjauksen, joka kompensoi tehokkaasti huoneen akustisesti epäedullisia ominaisuuksia, subwoofer soikin poikkeuksellisen sävykkäästi, tarkasti ja uskottavasti. Se on yksi osa korkearesoluutioisuutta.

Subwooferin toistaman alueen lisäksi The Pearl Sub hoitaa myös Cabasse iO3, Riga 2 tai Baltic 5 -kaiuttimien vahvistuksen ja sovittaa ko. kaiuttimet optimaalisesti subwooferin toistoalueeseen. Cabassen 2.1-järjestelmän kanssa ei tarvitse murehtia sitä, jääkö subbari humppaamaan omiaan eikä integroidu kokonaisuuteen. iO3, Riga 2 ja Baltic 5 -pääkaiuttimien kanssa kokonaisuus kuulostaa vain erittäin kaunissointiselta, järeältä ja uskottavalta stereokaiutinparilta vaikka pääkaiuttimet ovat pienet ja sirot.

Cabassen patentoitu automaattinen CRCS-huonekorjaus ei tarvitse erillisiä johdon päässä olevia mikrofoneja ympäri huonetta vaan pystyy analysoimaan huoneen akustiset ominaisuudet testisignaaleillaan omilta paikoiltaan. Korjaus huomioi bassotoistoon oleellisesti vaikuttavan kaiuttimien etäisyyden seinään ja huoneen yleiset akustiset ominaisuudet, tekee nopeat mittaukset ja optimoi kaiuttimet soimaan tilassa tasapainoisesti, sävykkäästi ja luonnollisesti.

Kolmas oleellinen asia The Pearl Subissa on se, että se toimii koko stereolaitteiston keskuksena. Siinä on kaikki oleelliset streamauspalvelut kuten Spotify, Tidal, Deezer ja Qobuz. Parhaista streamauspalveluista saa musiikin korkearesoluutioisessa muodossa ja The Pearl Sub tukee tuota mahdollisuutta. Stremauksen lisäksi The Pearl Sub ja siihen liitetyt pääkaiuttimet toimii osana Cabasse-monihuonejärjestelmää.

Koko stereojärjestelmän sydän

The Pearl Sub kehitettiin tarpeesta luoda visuaalisesti kevyt ja viehättävä stereolaitteisto, jonka äänenlaatu palvelee vaativaakin musiikinkuuntelijaa ilman isoa pinoa vahvistimia, soittimia, kaiuttimia ja subwoofereita.

Supertukevassa kotelossa on erittäin pitkäiskuinen kymmentuumainen bassoelementti, DSP-äly ja kolme vahvistinkanavaa. Subwooferille itselleen on vahvistin, joka syöttää bassoelementille 1 000 wattia jatkuvaa tehoa ja 2 000 wattia hetkellisesti. Molemmille pääkaiuttimille (iO3, Riga 2 tai Baltic 5) on vahvistimet, jotka tarjoavat 300 wattia jatkuvaa tehoa ja 600 wattia hetkellistä.

Langattoman ja langallisen verkon lisäksi The Pearl Subissa on Bluetooth-yhteys, digitaaliliitäntöinä USB ja optinen tulo sekä analoginen RCA-tulo. Näin pystyt kytkemään siihen käytännössä kaiken oleellisen ja toistamaan yhtä lailla televisiosi äänen kuin kaiken musiikinkin täyspainoisesti ja tyylillä.

14 hertsiin asti ulottuva bassotoisto yhdessä erinomaisten satelliittikaiuttimien kanssa tuottaa soundin, joka on vahvoja tunteita herättävä, erittäin uskottava, dynaaminen ja aito. Tunnelman hämmentävyyttä vielä lisää se, että subwooferin halkaisija on vain noin 32 cm eli ei juuri älppäriä suurempi.

Cabasse The Pearl Sub -aktiivisubwoofer | Ideaali.fi

Cabassen Pearl subwoofer erottuu muista markkinoiden subwoofereista niin ulkonäöltään kuin sisältämiltään ominaisuuksilta.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

 

 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Älykäs ja helppo huonekorjaus.

  • Erinomainen viimeistely ja hämmentävän hieno äänenlaatu.

  • 14 Hz alarajataajus, 30 mm liikepoikkeama, 2 kW hetkellistä tehoa

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

14 – 180 Hz

Teho

Subwooferille 1kW/2kW ja 2x 300W/600W satelliittikaiuttimille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen

Elementit

250mm bassoelementti, lineaarinen liikepoikkeama 30 mm

Kaiutin tyyppi

Aktiivisubwoofer

Mitat

338 x 320 x 368 mm

Paino

20 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta