40 %

Denon HEOS Amp – Käytetty

Original price was: 599 €.Current price is: 359 €.

Denon HEOS Amp -striimaavalla vahvistimella muutat minkä vain kaiutinparin HEOS-monihuonejärjestelmässä soivaksi

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Denon HEOS Amp

Denon HEOS Amp – striimaava vahvistin, jolla muutat minkä vain kaiutinparin HEOS-monihuonejärjestelmässä soivaksi

HEOS Amp on suunniteltu lisäämään HEOS monihuone ominaisuudet mihin tahansa stereokaiutinpariin, ja sisältää samat helppokäyttöiset langattomat ominaisuudet kuin aktiivisissa HEOS kaiutinmalleissa.

Kehittynyt D-luokan digitaalivahvistin sirossa kuoressa, HEOS Amp antaa 100 wattia tehoa per kanava, pienellä säröllä ja korkealla virtamäärällä luotettavasti myös 4 ohmin kaiuttimille.

HEOS Amp vahvistimen avulla voit nauttia suosikkikaiuttimistasi, ja korkean tehon ansiosta lähes huone kuin huone täyttyy äänestä.

Tavallisten kaiutinlähtöjen lisäksi HEOS Amp vahvistimessa on muun muassa subwooferlähtö johon on mahdollista kytkeä aktiivinen subwoofer. Vahvistimessa on myös erillinen linjatasoinen tulo RCA-liittimillä, sekä 3,5mm plugiliitäntä johon on mahdollista kytkeä esimerkiksi puhelimen tai muun kannettavan soittimen kuulokelähtö.

Optiseen digitaalituloon on mahdollista kytkeä esimerkiksi CD-soitin, ja USB-liitännän kautta voit toistaa muistitikulle tallennetut musiikkisi. USB-liitännän kautta voit myös ladata kannettavaa laitettasi. Sisäänrakennetun “N”-standardin langattoman verkon tuen lisäksi vahvistimesta löytyy RJ-45 Ethernet -liitäntä langallista verkkoa varten.

Kuten langattomien HEOS kaiuttimien kanssa, voit suoratoistaa mielimusiikkiasi ja hallita HEOS Amp vahvistinta suoraan HEOS-sovelluksella joka on saatavilla iOS ja Android versioina.HEOS App -sovelluksella voit valita kuunteletko musiikkia puhelimestasi, taulutietokoneeltasi, kannettavasta soittimesta vai kenties internet radion tai suoratoistopalvelun kautta.

HEOS järjestelmässä voit valita toistatko eri kappaletta eri huoneissa, vai haluatko kuunnella samaa kappaletta kaikissa huoneissa. Ainutlaatuinen digitaaliteknologiamme huolehtii synkronoinnista joten musiikki kuuluu mikrosekuntien tarkkuudella samaan aikaan jolloin äänenlaatu ja stereokuva ovat huippuluokkaa.

Vahvistimen koteloinnissa on tyylikkäitä hopeisia yksityiskohtia, ja käytettävyyttä ajatellen sivupaneliin on sijoitettu äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätimet.

MUUTA MIKÄ TAHANSA KAIUTINPARI HEOS VYÖHYKKEEKSI
2 X 100W D-LUOKAN VAHVISTINTEHOA
4-16 OHMIA
ANALOGINEN JA OPTINEN DIGITAALINEN TULO ÄÄNELLE
SUBWOOFER LINJALÄHTÖ
HELPPO ASENTAA
SISÄÄNRAKENNETTU WI-FI
HELPPOKÄYTTÖINEN SOVELLUS
TYYLIKÄS MUOTOILU
USB-LIITÄNTÄ
HUIPPULAADUKAS ÄÄNEN SYNKRONOINTI

Mitat: 221 x 93 x 214 mm

Paino: 2,8 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 100W per kanava riittää pitkälle.
  • Striimauspalvelut sekä monihuonetuki.