Roksan K3 Integrated

Vaativan hifiharrastajan monipuolinen stereovahvistin. Kiitettävästi voimaa, loistavasti musiikillista menevyyttä ja voimaa hankalimpienkin kaiuttimien ohjaamiseen.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan K3 Integrated

Roksan K3 Integrated -stereovahvistin tarjoaa vaativan hifiharrastajan haluamaa laatua.

Kolmannen sukupolven K3-mallissa on parannettu entisestään päätevahvistinasteiden jäähdytystä ja virtalähteen häiriöttömyyttä. Yhdessä näiden kanssa erittäin korkealuokkaiset kaiutinreleet ja symmetrinen vahvistinsuunnittelu tarjoavat läpikuultavan miellyttävää soundia, jossa on myös hyvin voimaa bassoilla.

Liitännät ovat levysoittimelle (MM-äänirasia), ja viidelle linjatulolle. Lisäksi Roksan K3 Integrated sisältää kotiteatteritulon, jolla voidaan yhdistää pre-out-liitäntäinen kotiteatterivahvistin ja Roksan K3 Integrated samaan kaiutinjärjestelmään ja optimoida näin myös stereotoiston äänenlaatu.

Tehoa on 140 wattia kahdeksan ohmin kuormaan ja 220 wattia neljän ohmin kuormaan joten epäherkät ja/tai kuormaltaan vaikeat kaiuttimet eivät aiheuta K3:lle mitään ongelmia. Vahvistimessa on myös esivahvistimen antoliitännät lisäpäätevahvistinta varten (biamping eli kaksoisvahvistus) ja kuulokeanto.

Roksan K3 Integrated yhdistää joustavuuden, tyylikkään ja laadukkaan rakenteen sekä äänenlaadun erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas levysoitinliitäntä

  • aptX Bluetooth langattomana yhteytenä

  • Runsaasti tehoa vaikellekin kaiuttimille

  • Erittäin vankka rakenne

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Erinomainen äänenlaatu hintaluokassaan

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

140 W (8 ohms) / 220 W (4 ohms)

Taajuusalue

100 kHz (-3 dB)

Lähdöt

Kaiuttimet (L & R), pre-amp, 3.5 mm kuulokelähtö

Sisääntulot

5 x RCA, MM phono, aptX Bluetooth, Bypass

Mitat

432 x 102 x 380 mm

Paino

14 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Roksan K3 Integrated | Ideaali.fi

What Hi-Fi? - Englanti

“Erinomainen yleispätevä vahvistin, joka ei vain tarjoile valtavasti isoa, energistä ja sävykästä ääntä vaan tekee sen hyvin kohtuullisella hinnalla. K3 puskee erittäin uskottavaa ja isoa ääntä – todennäköisesti suurinta, mitä olemme tässä hintaluokassa kuulleet. Äänikenttä leviää ihan kuunteluhuoneen nurkkiin saakka.”

“Melodian ja bassolinjan kulkevuus yhdessä nopealiikkeisyyden ja hyvän kulkevuuden kanssa luovat hyvin koherentin ja sulavan esityksen. Roksan on A-luokan pelaaja K3:lla, joka ei ole mitään muuta kuin aivan erinomainen vahvistin hintaisekseen.”

Lue testi

Roksan K3 Integrated | Ideaali.fi

Hifi Choice - Englanti

“Ihmettelen, mikseivät kolme tai neljä kertaa kalliimat kilpailijat kuulosta yhtä hauskoilta. Vahvistimella on erityinen kyky nostaa sinut tallenteen yläpuolelle, jolloin et enää kiinnitä huomiota siihen vaan vain uppoudut musiikkiin.”

“Levysoitinvahvistin on hyvä, mutta saat toki vielä paremman sijoittamalla huomattavan summan rahaa ulkoiseen malliin. Roksan K3 Integrated on ehdottomasti musikaalisin vahvistin hintaluokassaan tai vähän kalliimmassakin. Suosittelemme sydämellisesti.”

Lue testi

Roksan K3 Integrated | Ideaali.fi

Hifi Pig - Englanti

“Roksan K3 Integrated on parantunut edeltäjästään isomman rengassydänmuuntajan, virtalähteen kytkennän ja lyhyemmän signaalipolun osalta. Samoin käytetyt komponentit ovat entistä parempilaatuisia ja tämä lupaa oleellisia parannuksia erottelukyvyn, basson vakauden ja äänen yleisen kontrollin sekä hienovaraisuuden suhteen.”

“Tiukan bassonsa ansiosta K3 tarjoilee vahvasti läsnäolevan keskialueen ja avaa äänitteen kerroksellisuutta koko stereokuvan leveydeltä, mikä on aika pirun uskottavaa ja odottamatonta tämän hintaiselta vahvistimelta.”

“Kyky välittää esityksen sisältö ja elävyys ovat parantuneet radikaalisti edellisestä sukupolvesta ja hienostuneisuus on aivan eri tasolla. Voin kuvitella ihmisten pitävät viikonloput juhlat K3:n säestyksellä siinä kuin myös rentoutuvan viikolla työpäivän jälkeen saman vahvistimen äärellä.”

Lue testi

Roksan K3 Integrated | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Roksan K3:n soundi on jotain ihan erilaista, mihin tässä hintaluokassa on tottunut. Ensimmäinen korviinpistävä piire on yhdistelmä voimaa ja rauhallisuutta. Toinen hyvin nopeasti selväksi käyvä asia on rytminen ote, joka vie musiikkia hyvää tahtia eteenpäin. Jopa Katie Meluan siirappinen vakiotestiraita Shy Boy tuntuu kulkevan oikein hyvin!”

“Tälläinen dynaaminen ja voimalla kulkeva luonne sopii nimenomaan rockille ja rytmimusiikille. Tai niin minä olen tottunut ajattelemaan. Vaan kummasti Roksan K3 saa ryhtiä myös Tšaikovskin Kevääseen. K3:n voima nostaa painostavat kohdat erityisen painostavina esille rytmisen täsmällisyyden naputtaessa juuri oikeissa kohdissa niskavillat pystyyn.”