Klipsch RP-6000F II lattiakaiutin

829  / kpl

Klipsch RP-6000F II – suorituskykyinen ja kohtuukokoinen lattiakaiutin kohtuuhinnalla, ulkomuodoltaan tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-6000F II

Klipsch RP-6000F II – suorituskykyinen lattiakaiutin kohtuuhinnalla

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty. Lisäksi kaiuttimen takaa löytyy erilliset liitännät Dolby Atmos -kaiuttimille, joten kattokanavan lisääminen kokoonpanoon on helppoa.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää epätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-kotelorakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-6000F II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen. Lattiaan kontaktipintaa vain vähän ottavat alumiinijalat ovat paitsi tyylikkäät, myös vähentävät kaiuttimiin johtuvaa mekaanista värähtelyä ABS-muovisiin ja MDF-jalkoihin verrattuna.

Ominaisuudet
Taajuusvaste: 38 – 25 000 Hz +/- 3dB
Herkkyys: 96 dB @ 2,83 V / 1 m
Tehonkesto: 125 W / 500 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 1770 Hz
Elementit: 1 x 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 2 x 6.5″ Cerametallic-woofer
Liitännät: Dual Aluminum Binding / Bi-wire / Bi-amp
Mitat(KxLxS): 1006 x 236 x 446 mm
Paino: 22,4 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Halvat suhteessa äänenlaatuun.

  • Dynamiikkaa ja iskevyyttä on upeasti.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Innostava ja mukaansa tempaava luonne.

  • Lattiakaiuttimiksi aika kookkaat.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi

Klipsch RP-6000F II lattiakaiutin | Ideaali.fi

Audioholics - USA

“RP-8000F saattaa näyttää muskeliautolta, mutta se kulkee kuin urheiluauto. Ulkonäkö viittaa korviasärkevään äänenpaineeseen, mutta itse asiassa kaiutin käsittelee kaiken materiaalin hienostuneesti ja tyynen rauhallisesti.”

Lue testi tästä