Klipsch RP-8060FA II lattiakaiutin

1 649  / kpl

Klipsch RP-8060FA II – lattiakaiutin yhdistetyllä Atmos Enabled -kaiuttimella, täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-8060FA II

Klipsch RP-8060FA II – lattiakaiutin yhdistetyllä Atmos Enabled -kaiuttimella

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty: Uusitut kaiutinterminaalit tarjoavat käytännöllisen ja huomaamattoman kytkennän.

Koko äänialueen RP-8060FA II -tornikaiuttimeen on integroitu 6.5″ 2-tie Dolby Atmos -kattokanava. Dolby Atmos on objektipohjainen tilaääniformaatti, jonka ansiosta voit kuulla esimerkiksi elokuvassa yli lentävän lentokoneen tai konserttisalin äänimaailman kuin olisit paikan päällä.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää erpätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-rakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-8060FA II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat ja magneettinen etukangas antavat kaiuttimelle viimeistellyn, modernin ilmeen. Lattiaan kontaktipintaa vain vähän ottavat alumiinijalat ovat paitsi tyylikkäät, myös vähentävät kaiuttimiin johtuvaa mekaanista värähtelyä ABS-muovisiin ja MDF-jalkoihin verrattuna.

Ominaisuudet
Taajuusvaste: 32 – 25 000 Hz +/- 3dB
Herkkyys: 98 dB @ 2,83 V / 1 m
Tehonkesto: 150 W / 600 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 1630 Hz
Elementit: 1 x 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 2 x 8″ Cerametallic-woofer
Dual Aluminum Binding -liitännät / Bi-wire / Bi-amp
Mitat(KxLxS): 1095 x 275 x 528 mm
Paino: 34,35 kg
Height-Channel

Elementit: 1 x 1″ titaaninen LTS-diskantti Tractrix-torviteknologialla, 1 x 6,5″ Cerametallic-woofer
Tehonkesto: 100 W / 400 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 2000 Hz
Single Binding -liitännät

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Halvat suhteessa äänenlaatuun.

  • Dynamiikkaa ja iskevyyttä on todella upeasti.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Innostava ja mukaansa tempaava luonne.

  • Lattiakaiuttimiksi kookkaahkot.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi