M&K Sound IW28S uppokaiutin subwoofer

990  / kpl

M&K Sound IW28S upposubwoofer on erittäin korkealuokkainen ja tehokkaasti piiloutuva bassoratkaisu.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 7-14 arkipäivää.

Kuvaus

M&K Sound IW28S

M&K Sound IW28S – huomaamaton ja korkealaatuinen bassoratkaisu

Valmistajan yli neljän vuosikymmenen kokemus tiivistyy tähän todella näkymättömään subwooferiin. Ytimenä on kaksi 8-tuumaista V-sarjaa varten kehitettyä bassoelementtiä. Bassot on ovelasti asennettu niin, että IW28S mahtuu huomattavan litteään seinärakenteeseen, mutta alimpien oktaavien äänenpainevarat ja äänenlaatu ovat juuri sitä, mitä M&K Soundilta on totuttu odottamaan.

Bassoelementtien hyvin jäykkien paperikartioiden sisäinen vaimennus on suuri, mikä pitää resonanssit minimissä äärirajoille ajettaessakin. Kiitos moottorin alumiinisten oikosulkurenkaiden, särö ei kasva suurillakaan liikepoikkeamilla ja hyvin lineaarinen ferriittimagneetti toimii tehokkaana puhekelan jäähdytyselementtinä, millä vältetään kompression tuoma suorituskyvyn rajoittuminen suurella teholla soitettaessa.

Elementit on asennettu tiukasti kiinni sekä etu- että takalevyyn mekaanisen tukevuuden maksimoimiseksi. Näin vältetään pienen seinätilavuuden aiheuttamat resonanssit.

Subwooferille oleva D-luokan vahvistin käy hyvän hyötysuhteensa ansiosta viileänä silloinkin kun leffassa on kuumin kohtaus. Valmiustilan matalaa virrankulutusta on kehitetty edelleen M&K Sound V -sarjan subwoofereista. Hakkurivirtalähde tarjoaa runsaasti puhdasta virtaa päätevahvistinasteelle, jolloin saadaan kompromissiton suorituskyky tiukimpiinkin bassoiskuihin. Täsmälliset suojapiirit seuraavat signaalivoimakkuutta jatkuvasti ja estävät subwooferin yliohjautumisen kun moderneista leffaformaateista nautitaan hanat kaakossa.

Stereosisääntulo ja linjatasoisen signaalin läpivienti tarjoavat joustavuutta järjestelmän rakentamiseen ja tekevät laajentamisen myöhemmin helpoksi. Jotta IW28S saadaan integroitua täydellisesti minkä vain satelliittikaiuttimen seuraan, säädöt mahdollistavat subwooferin hyvän sovituksen. Voimakkuussäädön (sisältää kiinteän vaihtoehdon referenssi-järjestelmään) lisäksi on portaaton vaihesäätö 0 – 180 astetta, säädettävä jakotaajuus 60 – 200 Hz ja kolmeasentoinen valinta sijoituksen aiheuttamien bassokorostumien tasapainottamiseksi. Vahvistin on helppo asentaa myös vakiomalliseen 19″ räkkiin ja sen korkeus on 1U.

MK Sound tarjoaa kotiteatteriisi juuri sitä sointia, mitä elokuvantekijät ovat studioissaan tuottaneet. Arvostetuimmat Hollywoodin elokuvastudiot luottavat vahvasti MK Sound -kaiuttimiin. Myös M-sarjan kaiuttimia hyödynnetään Hollywood studioissa mm. UHD Blu-Ray tuotannon masteroinnissa ja laadunvalvonnassa. Kokonaisuutena MK Sound IW5 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun hyvin kompaktista rakenteesta käsin.

M&K Sound IW28S uppokaiutin subwoofer | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Uppoversio Blu-ray-masteroinnissa käytettävästä M-mallistosta.

  • Erotteleva mutta rasittamaton sointi paljastaa äänitysten pienetkin yksityiskohdat ilman kuunteluväsymystä aiheuttavaa kliinistä sävyä.

  • Erinomainen dynamiikan toistokyky.

  • Ei toista matalia bassoja, suunniteltu toimimaan subwooferin kanssa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

28 – 200 Hz, +/-3 dB

Vahvistinteho

500 W jatkuvaa, 800 W hetkellistä

Elementit

2 x 8" pitkäiskuinen bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

312 x 622 x 95 mm (kaiutin)
429 x 44,4 x 224 mm (vahvistin)

Paino

11 kg (kaiutin)
4 kg (vahvistin)

Viimeistely

Musta, verkko on maalattavissa

Takuu

3 vuotta

M&K Sound IW28S uppokaiutin subwoofer | Ideaali.fi

Sound & Vision - USA

“MK Soundin päivitetyt S150 sarjan kaiuttimet eivät ainoastaan ylläpidä tämän hienon kaiutinsarjan perinteitä, ne parantavat niitä. Lämpimästi suositeltu..”

Lue testi

M&K Sound IW28S uppokaiutin subwoofer | Ideaali.fi

Home Cinema Choice - Englanti

Englantilaisen Home Cinema Choice julkaisun testissä MK Soundin 3-sukupolven IW150 sai loistavat arvostelut. Tämä vuonna 2018 lanseerattu malli tarjoaa entistä puhtaamman, dynaamisemman ja läsnäolevamman soinnin. Testinsä päätteeksi testin suorittanut Stewe Withers osti itselleen sarjan IW150 kaiuttimia. IW150 on S150 kaiuttimen uppokaiutinversio.

“Huippuluokan studiomonitorin soinnin selkeys ja erottelu kaiuttimesta joka voi yksinkertaisesti kadota silmistä. Mikäli etsit seinään upotettavia kaiuttimia, tutustu näihin.”

“Tämän järjestelmän suorituskykyyn on helppo rakastua..”

“5/5 tähteä suorituskyvystä.”

Lue testi

M&K Sound IW28S uppokaiutin subwoofer | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.