Monitor Audio Platinum In-Wall 3G uppokaiutin

5 500  / kpl

Onko tämä markkinoiden paras uppokaiutin seinäasennukseen? Monitor Audio Platinum In-Wall 3G  yhdistää lähes täydellisen visuaalisen katoamisen ja erinomaisen äänenlaadun. Heille, joille äänenlaadusta tinkiminen ei ole hyväksyttävää näkymättömissäkään kaiutinratkaisuissa.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio Platinum In-Wall 3G

Referenssiluokan äänentoistoa lattiapinta-alasta tinkimättä – Monitor Audio Platinum In-Wall 3G

Monitor Audio Platinum In-Wall 3G on tinkimättömästi toteutettu seinäuppokaiutin, jonka toteutuksessa ei ole oikaistu sieltä missä aita on matalin. Tilanteissa, joissa Platinum sarjan perinteisten koteloitujen kaiuttimien käyttö ei ole mielekästä tai mahdollista, on Platinum In-Wall 3G ratkaisu, joka tarjoaa sarjan kotelokaiuttimista tutun suorituskyvyn ilman lattiapinta-alan uhraamista. Kaiuttimen integroitu kotelo varmistaa, että elementit toimivat optimaalisesti asennuspinnasta riippumatta, minkä lisäksi kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiutinelementtejä pölyltä ja lialta.

Platinum In-Wall 3G on rakenteeltaan 3-tie kaiutin, jossa hyödynnetään Monitor Audion Platinum 3G -sarjaan kehittämiä elementtejä, joiden kevyt ja jäykkä kartio tuottaa napakan, erottelevan ja erittäin kauniin toiston.

Platinum In-Wall 3G:n toistosävyä voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevien dippikytkimien avulla huoneakustiikan, asennuspaikan ja omien mieltymysten pohjalta.

Tämä on loistava valinta tilanteisiin joissa kaiuttimelta odotetaan referenssiluokan äänenlaatua lattiapinta-alaa uhraamatta.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spraymaalia käyttäen.

Klikkaa tästä katsoaksesi valmistajan tuotesivun.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Integroitu kotelo vähentää äänen siirtymistä viereisiin tiloihin ja luo akustisesti vakioidun toimintaympäristön elementeille.

  • Referenssiluokan äänenlaatu.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin voimakasta ja pohjamutiin ulottuvaa bassotoistoa kaipaavan kannattaa harkita erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

41 – 60 000 Hz vapaassa kentässä
27 – 60 000 Hz huoneessa

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

150 – 600 W

Elementit

1 x MPD III -diskantti, 4" RDT III -keskiääninen, 2kpl 6" RDT III -basso.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Asennusaukon halkaisija

1175 x 300

Asennussyvyys

98 mm

Mitat

1207 x 332 x 105.5 mm

Paino

28 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.