fbpx

Monitor Audio Bronze 200 lattiakaiutin

UUTUUS!

Monitor Audio Bronze 200 lattiakaiutin

799  / pari

Monitor Audio Bronze 200 on tyylikäs ja upeasti soiva lattiakautin joka asettaa kilpailijoilleen uuden referenssin johon pyrkiä.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Bronze 200

Näyttävä kaiutin jonka äänenlaatu yllättää – Monitor Audio Bronze 200

Monitor Audio Bronze 200 on kompakti ja näyttävä 2 1/2-tie lattiakaiutin jossa hyödynnetään kalliimmista mallisarjoista tuttuja C-CAM pohjaisia elementtejä, sekä uudella akustisella suuntaimella varustettua diskanttielementtiä, jonka avulla kaiuttimen toistovaste pysyy entistä johdonmukaisempana myös kaiuttimen keskilinjalta sivusta kuunneltaessa. Kahden 5,25″ C-CAM basso/keskiäänielementtinsä avustuksella Bronze 200 kykenee varsin ulottuvaan ja dynaamiseen bassotoistoon joka riittää sellaisenaan hiukan suurempienkin tilojen tarpeisiin, tämä yhdistettynä puhtaaseen ja tasapainoiseen keski- ja ylä-äänten toistoon tekevät Bronze 200:sta yhden hintaluokkansa ehdottomista kärkivalinnoista haetpa sitten kaiutin 2-kanava tai kotiteatterikäyttöön.

Viimeistely ei ole sivuseikka

Kaiuttimen tärkein ominaisuus on toki sen äänenlaatu, mutta visuaaliset tekijät painavat myös vaakakupissa. Uuden Bronze sarjan viimeistely voisi helposti kuulua hintaluokkaa korkeammille kaiuttimille. Etupaneeli on tyylikkäästi toteutettu ilman näkyviä ruuvinkantoja ja takapaneelin liittimet ovat kunnolliset naparuuvit joihin saat mahtumaan hiukan suuremmallakin poikkipinta-alalla varustetut kaiutinkaapelit. Kaiuttimen värivaihtoehtoja on tarjolla neljä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustava suorituskyky ja viimeistelyn laatu.
  • Neutraali ja erotteleva toisto ilman ilman kuunteluväsymystä aiheuttavaa kylmää sointisävyä.

  • Kokoonsa nähden ulottuva ja dynaaminen bassotoisto.

  • Vaikka viimeistely onkin tyylikäs, se ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

35 – 30 000 Hz – tyypillisesti huoneessa

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 150w

Elementit

1 x C-CAM diskantti, 2 x 5.25" C-CAM basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2 1/2-tie

Mitat

886 x 166 x 265mm (kork x lev x syv)

Paino

13 kg

Viimeistely

Urban grey, Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

High Fidelity - Puola

”Uusi Bronze soi avoimesti, raikkaasti ja läsnäolevasti. Niin ulkoinen olemus kuin sointi on huoliteltu, eikä pitkätkään kuuntelu tuokiot aiheuta korvien väsymistä, tämän lisäksi kaiutin soi hienosti myös pienillä äänenvoimakkuuksilla. Toistossa on nopeutta ja dynamiikkaa, yhdistettynä erinomaisen 3-ulotteiseen äänikuvaan. Erittäin kauniisti soivat kaiuttimet, todella loistavaan hintaan – kaiutin ansaitsee RED Fingerprint tunnustuksemme!”

Lue testi tästä

AudioVideo.fi – Suomi

’Bassoilla on luontaista voimaa ja jäntevyyttä, mutta eniten viehättää se, ettei soundi laahaa yhtään ”käsijarru päällä”.’

”hurjan hyvää ääntä hintaisekseen.”

Lue testi tästä.

 

Fidelity Online - Saksa

 

”Monitor Audio Bronze 200 on huoliteltu audiofiili piirteitä sisältävä kohtuu hintainen kaiutin..”

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Ideaali