Monitor Audio W150-LCR uppokaiutin

345  / kpl

Monitor Audio W150-LCR monikäyttöinen uppokaiutin seinäasennuksiin, kaiutin soveltuu käytettäväksi niin 2-kanava kuin kotiteatteijärjestelmissä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio W150-LCR

Huomaamatonta äänentoistoa 2-kanava ja kotiteatterikäyttöön.

Monitor Audio W150-LCR on edullinen uppokaiutin seinäsennukseen joka äänenlaatunsa puolesta voisi maksaa huomattavasti enemmän. W150-LCR on varustettu kahdella Monitor Audion 5” MMP II basso/keskiäänielementillä, korkeidenäänien toistosta vastaa Monitor Audion 25mm C-CAM diskantti.

W150-LCR tarjoaa rasittamattoman ja kokoaan suuremman soinnin ilman riipiviä piirteitä. Seinään upotettuna kaiuttimen bassotoisto tukevoituu ja riittää usein sellaisenaan jo hieman suuremmissakin tiloissa. Tilanteissa joissa kaivataan ulottuvaa ja voimakasta bassotoistoa suosittelemme erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

W150-LCR:n diskanttielementti voidaan suunnata kohti haluttua kuuntelupistettä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaiuttimen sointisävyä voidaan myös hienosäätää kaiuttimessa olevasta dippikytkimestä tilan akustiikan, kaiuttimen asennuspaikan ja omien mieltymysten mukaisesti.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata halutun sävyiseksi spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rasittamaton ja yleispätevä sointisävy toimii monenlaisella materiaalilla.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Soveltuu käytettäväksi C100, C200 ja C300 mallisarjojen kanssa.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin voimakasta ja pohjamutiin ulottuvaa bassotoistoa kaipaavan kannattaa harkita erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

60 – 30 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 2 x 5" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

145mm x 353mm (kork x lev)

Asennussyvyys

100 mm

Mitat

178mm x 385mm (kork x lev)

Paino

3.8 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.