Monitor Audio W265 uppokaiutin

235  / kpl

Monitor Audio W265 on korkealaatuinen 2-tie seinäuppokaiutin joka soveltuu niin 2-kanava kuin kotiteatterikäyttöön. Mukana toimitettava etuverkko voidaan maalata haluttuun sävyyn.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio W265

Korkealaatuista äänentoistoa uppoasennuksiin – Monitor Audio W265

Monitor Audio W265 tarjoaa kilpailukykyiseen hintaan korkealuokkaisen äänenlaadun, roiskevesitiiviyden ja visuaalisesti minimalistisen ulkonäön.

Suhteessa W100 mallistoon W200 mallisarjan mallit tarjoavat paremman soinnin resoluution ja dynamiikan, täten ne soveltuvat paremmin tilanteisiin joissa taustakuuntelun lisäksi musiikkia kuunnellaan toisinaan keskittyen äänityksen sisältämiin pieniin vivahteisiin.

W265:en ääntä laajalti levittävä suuntakuvia sekä mahdollisuus suunnata kaiuttimen diskanttielementti takaavat korkealaatuisen kuuntelukokemuksen laajalla alueella, jonka lisäksi suunnattava diskantti mahdollistaa äänikuvan hienosäädön haluttuun kuuntelupisteeseen.

W265:en visuaalinen ilme on pyritty pitämään mahdollisimman kevyenä. Asennuksen jälkeen kaiuttimesta jää näkyviin vain etuverkko joka voidaan maalata halutun sävyiseksi.

W265 sisältää säädöt diskantin tasolle sekä kaiuttimen asennuspaikan mahdollisesti aiheuttamalle bassotaajuuksien korostuksen kompensaatiolle. Näin kaiuttimen soinnin kirkkautta ja bassotoiston voimakkuutta voidaan hienosäätää tilan akustiikan ja kaiuttimen sijoituksen mukaan. Diskanttitoiston säätövara on +3dB/0dB/-3dB ja bassokorostuman kompensaatio voidaan kytkeä päälle tai pois päältä.

Kokonaisuutena W265 tarjoaa erottelevan mutta rasittamattoman sointitasapainon jota kuuntelee mielikseen pitempiäkin aikoja.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Korkealaatuiset komponentit ja äänenlaatu joka riittää jo kriittisempäänkin kuunteluun.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin voimakasta ja pohjamutiin ulottuvaa bassotoistoa kaipaavan kannattaa harkita erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

55 – 30 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x 6.5" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

332mm x 213mm (kork x lev)

Asennussyvyys

86 mm

Mitat

370mm x 250mm (kork x lev)

Paino

2.3 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.