Piega Coax 311 LTD jalustakaiuttimet

Alk. 3 300  / kpl

Piega Coax 311 LTD on valmistajan edullisin koaksiaalisella nauhadiskantilla oleva kaiutin. Mieletön ilmavuus ja epäkaiutinmaisuus yhdessä kunnollisen bassotoiston kanssa.

Poista

Kuvaus

Piega Coax 311 LTD

Sveitsiläistä nauhakoaksiaalin ilmavuutta kohtuuhinnalla – Piega Coax 311 LTD

Piega Coax 311 LTD on tarjoaa erinomaisen startin Piegan koaksiaaliseen mallistoon. Se on äänellisesti vallattoman avarasointinen, epäkaiutinmainen ja nopealiikkeinen läpi koko taajuuskaistan. Coax 311 LTD on erittäin läpikuultava ratkaisu niin äänitteiden kuin käytettävän elektroniikankin suhteen ja sopii hyvin pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin. Kiitos tasaisen suuntaavuuden, kaiutin soi valmistajan tarkoittamalla tavalla – avaran luonnollisesti ja uskottavasti – monenlaisissa tiloissa.

Coax 311 LTD:n sydämenä on koaksiaalinen C112 nauhaelementti ja koaksiaalinauhaa tukee Seasin Piegalle valmistama 160-millinen UHQD-bassoelementti. Pursotettua alumiinia oleva saumaton kotelo on kaarevien kylkiensä ansiosta huomattavan jäykkä ja voi olla paljon ohutseinäisempi kuin suorakaide-MDF-laatikko. Näin bassoelementille jää selvästi enemmän tilavuutta käyttöön kuin peruskaiuttimissa. Kenkälaatikosta poikkeava muoto ja hitech-materiaalivalinta eivät siis ole vain ilo silmälle sisustuksessa vaan myös erinomaisen funktionaaliset valinnat.

Koaksiaalielementti toimii pistesäteilijänä ja sen äänensävy pysyy hyvin muuttumattomana sekä vaaka- että pystysuunnassa koko toiminta-alueellaan, näin kuuntelualue on mahdollisimman laaja. Nauharakenne pitää liikkuvien osien massan äärettömän pienenä ja C112-koaksiaalielementin vaihetoistokin on erinomainen, mikä kuuluu loistavassa läpikuultavuudessa. Bassotoisto on yhtä aikaa uskottava ja napakasti potkaiseva, mutta myös todella herkkä ja nopealiikkeinen pysyen erinomaisesti hyvin ilmavan nauhakoaksiaalin vauhdissa mukana.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • Todella epäkaiutinmaisen elävä stereokuva.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja hyvin nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 200 W

Elementit

C112+ koaksiaalinen nauhaelementti ja 160 mm UHQD-bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3tie

Mitat

410 × 220 × 250 mm

Paino

15 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta