Piega Coax 411 jalustakaiuttimet

4 250  / kpl

Piega Coax 411 tarjoaa jalustakaiutinkoossa suorituskykyä, johon on totuttu vain isoissa lattiamalleissa.

Poista

Kuvaus

Piega Coax 411

Upean avara ja herkkäliikkeinen – Piega Coax 411

Piega Coax 411 on 311 LTD:stä vielä pidemmälle viety jalustamalli Piegan koaksiaalisessa mallistossa. Se on äänellisesti vallattoman avarasointinen, epäkaiutinmainen ja nopealiikkeinen läpi koko taajuuskaistan. Coax 411 on erittäin läpikuultava ratkaisu niin äänitteiden kuin käytettävän elektroniikankin suhteen ja sopii hyvin pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin.

Coax 411:n sydämenä on koaksiaalinen C112+ nauhaelementti (edelleen kehitetty C112-mallista) ja koaksiaalinauhaa tukee Seasin Piegalle valmistama 160-millinen UHQD-bassoelementti. Pursotettua alumiinia oleva saumaton kotelo on kaarevien kylkiensä ansiosta huomattavan jäykkä ja Tension Improve Module 2 (TIM2) pitää kotelon pinnat jatkuvassa jännityksessä minimoiden siten koteloresonanssit. Coax 411:n kotelo on tilavampi ja jäykempi, mutta silti kapeampi kuin Coax 311 LTD:n.

Koaksiaalielementti toimii pistesäteilijänä ja sen äänensävy pysyy hyvin muuttumattomana sekä vaaka- että pystysuunnassa koko toiminta-alueellaan. Nauharakenne pitää liikkuvien osien massan äärettömän pienenä ja C112+ koaksiaalielementin transienttivaste onkin erinomainen, mikä kuuluu loistavan aineettomassa äänenlaadussa. Bassotoisto on yhtä aikaa uskottava ja napakasti potkaiseva, mutta myös todella herkkä ja nopealiikkeinen pysyen erinomaisesti hyvin ilmavan nauhakoaksiaalin vauhdissa mukana.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Ilmava ja avara soundi, joka ei aiheuta kuunteluväsymystä.

  • Todella epäkaiutinmaisen elävä stereokuva.

  • 35 Hz asti ulottuva napakka ja hyvin nopealiikkeinen bassotoisto.

  • Suuria äänenpaineita ja voimalla alempiin bassotaajuuksiin ulottuvaa toistoa hakevien kannattaa hankkia kylkeen erillinen subwoofer.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Piega

Taajuusalue

35 – 50 000 Hz

Tehosuositus

20 – 200 W

Elementit

C112+ koaksiaalinen nauhaelementti ja 160 mm UHQD-bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3tie

Mitat

450 × 210 × 310 mm

Paino

25 kg

Viimeistely

Anodisoitu musta, Maalattu valkoinen, Hopea

Takuu

6 vuotta