Polk Audio R700 lattiakaiutin

1 099  / kpl

Polk Audio R700 on kahdella 8-tuumaisella bassolla, 6.5″ keskiäänellä ja rengassäteilijädiskantilla toteutettu järeä lattiakaiutin. Aidon kolmitiekaiuttimen hyveet tiukassa paketissa.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 3 - 7 arkipäivää

Kuvaus

Polk Audio R700

Polk Audio R700 lattiakaiutin

Polk Audio Reserve -sarjan R700 lattiakaiutin on häpeilemättömän rouhea ja rohkea kanuuna, jonka suhteellisen edullinen hinta hämmästyttää. Polkin parhaan Legend-sarjan elementit ovat monin verroin parempaa tasoa, kuin tässä luokassa voisi koskaan olettaa saavansa. Aito 3-tierakenne ja tupla 8-tuumaiset bassoelementit takaavat käsittämättömän hienon suorituskyvyn kaikissa tilanteissa. Viimeistelyksi voit miettiä kaikkia sateenkaaren värejä, kunhan lopulta päädyt siihen ainoaan oikeaan, eli mustaan.

Tekniset tiedot:
Diskanttielementti: 1 tuuman rengassäteilijä
Keskiäänielementti: 1x 6,5 tuumaa, turbiinikartioinen
Bassoelementit: 2 x 8 tuumaa, turbiinikartioinen
Taajuusvaste (-3dB): 38 Hz – 37 kHz
Kokonaisvaste: 30 Hz – 50 kHz
Suositeltu vahvistinteho: 20 – 300 W
Herkkyys: 88 dB SPL@2.83V
Yhteensopivuus vahvistimien kanssa: 8/6/4 Ohm
Minimi-impedanssi 3,6 Ohm
Jakotaajuus/taajuudet: 350 Hz, 2,7 kHz
Mitat (L x K xS): 320,7 x 1143,8 x 428,3 mm (sisältää jalat)
Kaiuttimen paino/kpl: 35,9 kg
Kotelon viritys: Power Port 2.0 refleksi (kaiuttimen alla)

Huipputarkka Pinnacle-rengassäteilijädiskantti
Yli 40 vuoden suunnittelu, tutkimus ja prototyyppien valmistus ovat johtaneet uuden 1 tuuman korkean resoluution Pinnacle-rengassäteilijädiskantin kehittämiseen. Polk Audio kehittämä elementti tuottaa kirkkaat ja heleät korkeat taajuudet ilman säröä tai vääristymistä. Pinnacle-diskanttielementissä on hienosäädetty suuntain, joka parantaa dramaattisesti korkeataajuuksisen äänienergian leviämistä ja varmistaa suuren “makean kuuntelualueen”, kun taas kriittisesti vaimennettu takakammio auttaa selättämään ei-toivotut resonanssit. Hi-Res Audio -sertifioitu Pinnacle-diskantti on suunniteltu nykypäivän stereomusiikin kuuntelulle sekä monikanavaiselle 3D-äänelle, joka löytyy elokuvista, urheilusta ja videopelien ääniraidoista.

6,5 tuuman Turbine-keskiäänielementti
3-tierakenteen ja Polk Legend -sarjan elementtien ansiosta Reserve-mallisto pääsee huikeaan erottelukykyyn, jota säestää miellyttävä sävytoisto ja suuri äänikenttä. R700:n dedikoitu keskiäänielementti mahdollistaa referenssitason äänenpaineet täydellisen puhtaalla toistolla, mutta samalla kaiutin hengittää poikkeuksellisen kauniisti myös hyvin hiljaa kuunnellessa.

2 kappaletta 8 tuuman Turbine-bassoelementtejä
Turbine-kartiot yhdistävät Polkin patentoidun vaahtomuovisydämen ja muovatun turbiinigeometrian, mikä lisää dramaattisesti jäykkyyttä ja vaimennusta lisäämättä massaa. Kuulet jokaisen yksityiskohdan ja koet pehmeän, yksityiskohtaisen keskialueen toiston sekä vaivattoman bassotoiston.

Power Port 2.0
Polkin uusi Power Port 2.0 on viimeisin versio rakastetusta Power Port -tekniikastamme. Power Portin huolellisesti suunnitellun rakenteen lisäksi, joka helpottaa ilmavirran kulkua sen liikkuessa kotelossa portin läpi, X-Port lisää joukon suljettuja putkivaimentimia, jotka on erityisesti viritetty elimioimaan kotelo- ja porttiresonansseja. Nämä kaksi tekniikkaa yhdessä muodostavat Power Port 2.0:n ja tuottavat sujuvan, yksityiskohtaisen äänentoiston. Yhdessä 8 tuuman bassokaiuttimien kanssa saat voimakkaan ja puhtaan basson, joka hengittää vapaasti ilman tyypillisen portin aiheuttamina sivuääniä.

Parempaan suorituskykyyn rakennetut kotelot
Polk tietää, että koteloiden tulisi olla kauniita katsella, mutta ne eivät saisi lisätä mitään äänentoistoon. Polk Reserve -malliston kotelot, kiinnikkeet ja sisäiset tuennat on suunniteltu tarkasti minimoimaan sisäiset seisovat aallot ja eliminoimaan resonanssit. Tuloksena on kotelo, joka pitää elementit vakaasti tuettuna samalla, kun ne toistavat äänilähdettä uskollisesti.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Uskottava kaiutin kotelokokoa myöten.

  • Aito 3-tierakenne.

  • Reserve-mallit käyttävät Polkin Legend-lippulaivamalliston elementtitekniikkaa.
  • Iso kaiutin vaatii tilaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Polk Audio

Taajuusalue

38 – 38 000 Hz

Tehonkesto

300 wattia

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm rengassäteilijädiskantti, 6,5" keskiääni ja 2x 8" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

320 x 1143 x 428 mm jalan kanssa

Paino

36 kg

Viimeistely

Mattamusta, Mattavalkoinen

Takuu

2 vuotta