Cabasse iO3 On-stand -kaiutin

1 090  / kpl

Cabasse iO3 On-stand on valmistajan pallomalliston pienin kaiutin. Kompaktista koostaan huolimatta suorituskyky on puhdasta highendiä ja viimeistely tietysti yhtä hieno kuin isommissa Cabasseissa.

Poista

Kuvaus

Cabasse iO3 On-stand

Cabasse iO3, superkompakti, ultralaadukas ja ultratyylikäs

Cabasse iO3 On-stand on valmistajan Riga 2 ja Baltic 5 -malleja pienempi, mutta teknisesti samalla tavalla hieno. Halkaisijaltaan vain 16-senttinen pallo on tiptop-viimeistelty ja Cabassen oman koaksiaalielementin ansiosta äänenlaadullisesti highendiä. Spatially Coherent Source (SCS) -tekniikan ansiosta kaiutin toimii pistemäisenä äänilähteenä ja luo yhtä aikaa valtavan suuren ja kuitenkin luonnollisen tarkan ja koherentin äänikuvan.

Koaksiaalielementissä korkeita taajuuksia toistava diskantti on bassokeskiäänisen keskellä ja näin kaiuttimen äänensävy ei muutu vaikka kuuntelija olisi muualla kuin suoraan kaiuttimen edessä. Käytännössä Cabasse iO3:a voikin kuunnella mistä vain suunnasta ja se kuulostaa aina lähes samalta.

iO3 on saatavana kahtena versiona. iO3 On-stand on Riga 2 ja Baltic 5 On-stand -mallien lailla lattialla omalla tyylikkäällä jalustallaan seisova malli. iO3 On-base -version voit laskea tasolle, pöydälle, laittaa hyllyyn tai kiinnittää seinälle.

Muista subwoofer!

iO3 on suunniteltu käytettäväksi subwooferin kanssa ja stereolaitteistossa se on ehdottomasti parhaimmillaan Cabasse Pearl Sub -subwooferin kanssa. Pearl Sub sisältää vahvistimet satelliittikaiuttimillekin ja tarjoaa käyttöön kaikki oleelliset streamauspalvelut samoin kuin huonekorjauksen ja monihuonejärjestelmää varten tarvittavat ominaisuudet. Subwoofer myös sovittaa itsensä optimaalisesti käytössä olevalle Cabassen satelliittikaiuttimelle: Baltic 5:lle, Riga 2:lle tai iO3:lle. Kotiteatterissa voidaan sovitus subwooferiin tehdä kotiteatterivahvistimen bassonohjauksella eli Cabasseilla on helppoa tehdä myös ultramakean näköinen ja äänenlaadullisesti erinomainen kotiteatteri.

Cabasse iO3 On-stand -kaiutin | Ideaali.fi

Cabassen iO3 mallista on saatavissa myös tyylikäs tasolle, seinälle tai kattoon asentuva versio. Kysy lisätietoja.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Highend-äänenlaatu ja upea design samassa paketissa.

  • Erinomainen viimeistely.

  • Vain 16cm halkaisijaltaan.

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

150 – 22 000 Hz

Tehonkesto

80 W jatkuvaa, 580 W hetkellistä.

Sisääntulot

Kaiutinliitäntä

Elementit

25 mm diskantti ja 130 mm keskiäänielementti samankeskeisinä.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

Halkaisija 160 mm, kokonaismitat 122 x 33 x 33 cm

Paino

6 kg

Viimeistely

Musta tammijalalla, Valkoinen tammijalalla, Musta mustalla jalalla, Valkoinen mustalla jalalla

Takuu

2 vuotta